Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Cobi

16 tuotetta 2 kaupasta
Cobi

Cobi laajentaa Legoleikkejä

Cobi on vahva tulokas palikkamarkkinoilla. Puolassa toimiva yritys laajentaa kokoajan toimintaansa ja Cobin tuotteita onkin myynnissä jo yli 60 maassa. Cobi-palikat valmistetaan Puolassa ja ne on tehty yhteensopiviksi esimerkiksi Legojen kanssa. Rakennussarjojen yhdistäminen mahdollistaa monipuoliset leikit ja tekee ostamisesta helppoa, koska asiakkaan ei tarvitse aluksi päättää, mitä rakennussarjaa alkaa keräämään.

Cobi keskittyy toimintaan

Cobilla on useampi mielenkiintoinen sarja, joista löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki. Cobin Small Army keskittyy Toisen maailmansodan tapahtumiin ja käytettyihin taisteluvälineisiin, Madagascarin Pingviinit on hauska sarja eläinystäville, Winxs clubi on suunnattu keijujen ja taikuuden ystäville, Trash Pack on sarja hulluttelevista Trashie-hahmoista roska-autoineen, Action Town on se missä tapahtuu ja keskiössä ovat palomiehet, poliisit, farmarit, rakentajat ja pelastustiimi. Lisäksi Cobilla on oma Electronic-sarja, jossa on jännittäviä kauko-ohjattavia ajoneuvoja. Yleensä mukana on myös valoja, joten sarjan tuotteet toimivat hienosti myös pimeässä. 

Cobi-palikat ovat pieniä, joten ne soveltuvat yli 3-vuotiaille lapsille. Hauskat yksityiskohdat ja mukavat värit lisäävät palikoiden mielenkiintoa. Monipuoliset ajoneuvot traktoreista tankkeihin ovat varmasti Cobin vahvuuksia. Cobi on aika edullinen palikkasarja, joskin halpa hinta näkyy jonkin verran myös laadussa. Cobin tuotteita on saatavilla netistä useammasta eri verkkokaupasta. Katso lisää Cobi-rakennussarjasta Youtubesta.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun