Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Poista kaikki suodattimet

Smartmax

29 tuotetta 4 kaupasta
Smartmax

Smartmax, yksi vuoden 2017 suosituimmista leluista

Lelujen magiikkaa ja magnetiikkaa! Smartmax magneettiset lelut ovat yksi vuoden 2017 suosituimmista leluista! Smartmax lelut sopivat kaiken ikäisille yksivuotiaasta lähtien. Myös aikuiset nauttivat leikeistä lasten kanssa, sillä Smartmaxin fiksut palikat tarjoavat myös aikuisille tekemistä.

 

Smartmax rakennussarja koostuu erilaisista muoviosista, joissa on jokaisessa sisäänrakennettu magneetti. Valikoimassa on palloja, erikokoisia tikkuja, kaaria, siltoja, autolaitureita, mäkiä... Smartmax lelut on suunniteltu todella 1-vuotiaasta ylöspäin, ja ne tarjoavat jokaiseen ikävaiheeseen erilaisia haasteita. Yksivuotias ihmettelee lelujen värejä ja muotoja, taaperot taas alkavat automaattisesti liittää palikoita yhteen ja näin hahmottaa esineitä kolmiulotteisesti. Kun lapsi kasvaa, se oppii hahmottamaan syy-seuraus-suhteita magneeteista, oppii hahmottamaan avaruudellisesti erilaisia muotoja sekä ulottuvuuksia.

 

Isommille lapsille Smartmaxit ovat upea, luova ja älyllisesti monipuolisesti haastava peli. Smartmax palikoiden ja osien avulla opetellaan magnetismin ja vetovoiman saloja, kolmiulotteista hahmotuskykyä, lapsi oppii värejä sekä kaksiulotteisuutta. Smartmax rakennussarja tukee lapsen luontaista uteliaisuutta, kekseliäisyyttä ja luovuutta. Pienemmillekin lapsille Smartmax on turvallinen lelusarja.

Smartmax lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun