Lelut & lelukaupat netissä

Fisher-Price

196 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Fisher-Price

Fisher-Price lelut lapsille

Fisher-Price on yhdysvaltalainen leluja valmistava yritys, joka pääkonttori on New Yorkin osavaltiossa. Fisher-Price –yrityksen perustivat vuonna 1930 Herman Fisher, Irving Price ja hänen vaimonsa Margaret Evans Price sekä Helen Schelle. Fisher-Price –lelujen ominaispiirteitä ovat niiden liikkutettavuus ja kestävyys. Alkuperäisistä Fisher-Price –yhtiön leluista on tullut haluttuja keräilykappaleita, ja esimerkiksi vuonna 1931 julkaistu Dr. Doodle vedettävä leluankka on keräilyharvinaisuus, josta saa pulittaa nykyään pienen ominaisuuden. Fisher-Price –lelut olivat alun perin puusta veistettyjä. 1950-luvulla leluyhtiö otti muovin käyttöön leluvalmistuksessa. Buzzy Bee oli ensimmäinen Fisher-Price –yhtiön julkaisema muovista tehty lelu. Se oli pyörillä liikkuva ampiainen.

Sen jälkeen kun muovi otettiin käyttöön, Fisher-Price –leluista tuli entistä värikkäämpiä ja kestävämpiä. Ensimmäiset Fisher-Price –tuotteet esiteltiin USA:ssa kansainvälisellä lelumessuilla vuonna 1931. Esittelyssä oli 16 kappaletta puisia leluja. Messujen jälkeen leluista tuli nopeasti hyvin suosittuja.

1950-luvulla Fisher-Price julkaisi uuden lelusarjan nimellä Play Family. Se nousi pian suosituimmaksi Fisher-Pricen lelusarjaksi. Myöhemmin lelusarjan nimeksi Yhdysvalloissa vakiintui Little People, vaikka Euroopassa Play Family –nimitys on vielä käytössä. Little People –sarjan ensimmäisiä leluja oli paloauto ja kolme palomiestä, ja sitä kutsuttiin englanniksi nimellä Looky Fire Truck.

Little People on suotittu lelusarja

Little People –sarjaan lisättiin pian uusia tuotteita, koska sarjasta tuli hyvin suosittu. Kuten muutkin Fisher-Price –lelut, myös tähän sarjaan kuuluvat lelut valmistettiin alunperin puusta, mutta myöhemmin leluja alettiin valmistaa muovista. Sarjaan kuuluu pieniä ihmishahmoja, eläimiä, taloja, kouluja ja ajoneuvoja.

Little People –sarjaan tehdään yhä uusia tuotteita. Viimeisimpiä Little People -tuotteita on aakkosten oppimiseen tarkoitettu leikkieläintarha. Eläintarhaan kuuluu 26 eri eläinlajia, josta jokainen alkaa eri alkukirjaimella. Nykyään Fisher-Price tuottaa paljon lapsen oppimista ja kehitystä tukevia leluja.

Fisher-Price on tähän päivään mennessä tuottanut yli 5.000 erilaista lelua. Lelujen lisäksi Fisher-Price valmistaa myös videopelejä yhteistyössä muiden yhtiöiden kuten Nintendon kanssa. Fisher-Price myy myös erilaisiin aktiviteetteihin tarkoitettuja vaatteita, kirjoja, matkailuun liittyvä tuotteita, musiikkia, jalkineita ja videoita.

Leluja taaperoille

Fisher-Price tarjoaa tuotteita myös vasta taaperoikäisille lapsille. Yhtiön vauvan hoitoon liittyvät tuotteet ovatkin olleet melko suosittuja. Valikoimasta löytyy vauvan lelujen lisäksi syöttötuoleja, vauvamonitoreja, turvaistuimia, rattaita, pottia sekä vauvakeinuja.

Fisher-Price leluja myydään ympäri maailmaa. Leluyhtiö möi tuotteitaan lähes 1.7 miljardin euron edestä vuonna 2011. Leluyhtiön verkkosivuilta löytyy pelejä ja muita koko perheen aktiviteettejä. Verkkosivuilta voi tarkistaa myös yrityksen tuotevalikoiman. Sivut löytyvät osoitteesta http://www.fisher-price.com/fi. Sivut ovat suomenkieliset. Sivuilta saa myös vinkkejä eri ikäisten lasten kanssa leikkimiseen.

Opettavaisista leluista on iloa pitkäksi aikaa

Fisher-Price –lelut opettavat lapsille erilasia taitoja kuten laskemista, aakkosia, värejä ja kuvioita. Fisher-Price –lelujen avulla voi seurata lapsensa kehitystä ja kokea oppimisen hetkiä yhdessä.

Suomesta Fisher-Price –leluja voi ostaa kaikista hyvin varustetuista lelukaupoista ja tavarataloista. Fisher-Price –leluja saa tilattua myös leluja myyvistä verkkokaupoista kätevästi. Tuotteet ovat turvallisia, kevyitä ja kestäviä. Lapset voivat leikkiä Fisher-Price –leluilla sukupolvesta toiseen. Lelut ovat värikkäitä ja hyvin suunniteltuja. Yrityksellä on jo monen vuosikymmenen kokemus lelusuunnittelusta.

Fisher-Price lyhyesti

Siirry alkuun