Lelut & lelukaupat netissä

Disney Princess

88 tuotetta 4 kaupasta
Disney Princess

Disney Prinsess hahmot kutsuvat leikkiin

Disney Princess -hahmot kutsuvat kaikki pienet tytöt, ja mikseipä pojatkin, prinsessojen lumoavaan maailmaan. Disney Princess -prinsessat ovat kuvankauniita prinsessahahmoja, jotka ovat tulleet monille tutuiksi Disneyn kauniista ja koskettavista, joka maailmankolkassa tunnetuista animaatio-elokuvista. Disney Princess on mediakonsepti ja toimilupa, jonka omistaa The Walt Disney Company. Disneyn kuluttajatuotteiden johtaja Andy Moony kehitti tämän prinsessasarjan kulutustuotteiksi, Disney Princess, 1990-luvun lopulla. Disney Princess -sarja koostuu monista kiehtovista ja kauniista prinsessahahmoista, jotka ovat esiintyneet valkokankaalla The Walt Disney Companyn monissa eri filmeissä. Toki The Walt Disney Companyn elokuvissa on esiintynyt enemmänkin prinsessoja, kuin nämä onnekkaat 11 kaunotarta, joilla on ollut kunnia päästä osaksi The Walt Disney Companyn Disney Princess -sarjaa. Tällä hetkellä Disney Princess -konseptiin kuuluu 11 lumoavaa prinsessaa, jotka ovat: Aurora (Prinsessa Ruusunen), Lumikki (Lumikki ja seitsemän kääpiötä), Tuhkimo (Tuhkimo), Belle (Kaunotar ja hirviö), Jasmine (Aladdin), Ariel (Pieni merenneito), Mulan (Mulan), Pocahontas (Pocahontas), Tiana (Prinsessa ja sammakko), Tähkäpää / Rapunzel (Kaksin karkuteillä) sekä Merida.

Disney Prinsessa nuket ja muut oheistuotteet

Disney Princess -konseptin tuotteita löytyy valtava määrä lukemattomissa eri muodoissa. Disney Princess -tuotteilla voi pukeutua, sisustaa, leikkiä ja laulaa vauvasta vanhempaan ikään saakka, riippuen kuinka kauan lapsen prinsessavaihe kestää. Löytyypä Disney Princess -konseptin valikoimasta myös koulutarvikkeita, reppuja, säkkituoleja sekä jopa Barbien oma Disney Princess -kokoelma. Disney Princess -hahmoille täytyy tietenkin löytyä aimo annos lisävarusteita: eihän prinsessa ole oikea prinsessa, jos hänellä ei ole kotinaan suuren suurta linnaa, missä hän perheineen asustaa ja voi kutsua lukemattomia prinsessa- ja muita ystäviään hienoille kutsuille ja vierailuille. Jotta Disney Princess -hahmo olisi vierailuun valmis ja kaunistakin kauniimpi, kuten aivan oikean prinsessan kuuluu olla, voi prinsessa vaikkapa ennen vierailua suunnistaa Tähkäpään kampaamoon. Tämäkin leikkisetti löytyy Disney Princess -konseptin laajasta valikoimasta. Kutsuille, joihin on muuten kutsuttu koko prinsessojen ja muiden kiehtovien satuhahmojen kerma, voi prinsessa ystävineen hurauttaa vaikkapa Disney Princess Tuhkimon vaunuilla, jotka on valmistanut Lego Duplo. Disney Princess -konsepti tarjoaa loputtomasti tuotteita paitsi prinsessanukeille, myös niillä leikkijälle. Prinsessoja on siis leikissä vähintään kaksi, niin leikkijä kuin lelukin. Prinsessoja ja prinsessaleikkejä rakastava voi talvisena päivänä pukea päälleen ihanat Disney Princess -talvikengät, jotka on valmistettu hengittävästä materiaalista, ja jotka ovat myös vedenpitävät. Nämä Disney Princess -talvikengät voi tilata muun muassa lekmer.fi valikoimasta. Kengät ovat väriltään vaalenapunaiset / laivastonsiniset, ja niitä on tarjolla monissa eri koissa, 24-32. Näissä upeissa Disney Princess -talvikengissä on kätevä tarranauhakiinnitys, sekä paljon hienoja ja kiinnostavia yksityiskohtia jokaisen pienen prinsessan makuun. Paljon kimallusta ja kauniita Disney Princess -prinsessoja siis.

Disney Princess -konseptin tuotteilla voi myös vaikkapa sisustaa pienen tytön oman huoneen ihan oikeaksi prinsessahuoneeksi. Disney Princess -tuotteista löytyy tietenkin erilaisia prinsessasänkyjä, sekä toki upean kimaltavia, vaaleanpunaisia prinsessa-aiheisia vuodevaatteita. Löytyypä Disney Princess -konseptin valikoimasta jopa prinsessalinnan sisässä oleva sänky taaperoikäiselle lapselle. Prinsessasänky on monen pienen tytön unelma ja Disney Princess -sänkyyn on takuulla mahtavaa köllähtää prinsessamekko päällä Disney Princess -lehteä lukemaan, koko seinän täyttävän Disney Princess -tapetin ympäröimänä. Disney Princess -sisustusvalikoimasta löytyy myös puhallettava nojatuoli, missä on hyvä levähtää rankkojen leikkien keskellä, ihanan pehmeä Disney Princess -tyyny pään alla ja prinsessanukke kainalossa. Disney Princess -konseptin valikoimasta löytyy myös erilaisia valaisimia, kuten kaunis pöytälamppu tai öisiin seikkailuihin sopiva taskulamppu. Matkaa tekevälle prinsessalle löytyy erilaisia makuupusseja, sekä tietenkin suuri valikoima laukkuja.

Siirry alkuun