Lelut & lelukaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Angry Birds

7 tuotetta 1 kaupasta
Angry Birds

Angry Birds lelut lapsille ja lapsenmielisille

Angry Birds –hahmot ovat tulleet tutuiksi jo sadoille miljoonille kuluttajille ympäri maailmaa. Nämä ”vihaiset linnut” esitteli maailmalle suomalainen pelitalo Rovio vuonna 2009. Tällöin julkaistiin yrityksen kehittämä Angry Birds –kännykkäpeli. Lyhyessä ajassa Angry Birds nousi maailman suosituimmaksi mobiilipeliksi. Tähän mennessä sitä on ladattu jopa yli miljardi kertaa, ja siitä on ilmestynyt useita eri teemaversiota, esim. Star Wars ja Rio-elokuvia mukaillen. Angry Birds -pelin pesiään puolustavat linnut ja munia rosvoavat siat ovat löytäneet tiensä myös moniin erilaisiin oheistuotteisiin. Tekeillä on myös Angry Birds –elokuva ja animaatiosarja, sekä useita Angry Birds –hahmoja hyödyntäviä uusia pelejä. Roviolle Angry Birds olikin läpimurtopeli ja todellinen kultakaivos. Koko Suomen peliteollisuuden näkökulmasta Angry Birds on kaikkien aikojen suurin menestys ja erinomainen esimerkki suomalaisesta osaamisesta ja luovuudesta. Ei olekaan ihme, että näin suosituista hahmoista on tullut markkinoille paitsi useita eri peliversioita myös suuri joukko oheistuotteita.

Pelien oheistuotteena pehmoleluja

Angry Birds –pelit ja oheistuotteet vetoavat kaikenikäisiin kuluttajiin, ja siinä onkin hahmojen menestyksen salaisuus. Angry Birds –peli on idealtaan melko yksinkertainen, joten sitä voi pelata kuka tahansa. Tämän vuoksi myös Angry Birds –hahmoista on tullut niin suosittuja. Mutta ”vihaisuudestaan” huolimatta sympaattiset Angry Birds –hahmot ovat saaneet paljon ystäviä myös sellaisten kuluttajien parista, jotka eivät minkäänlaista pelaamista harrasta. Niinpä voidaankin sanoa, että ”vihaiset linnut” eivät enää ole pelkkiä pelihahmoja, vaan yleismaailmallista suosiota nauttivia viihdehahmoja, joita jotkut vertaavat jo Disneyn ikivihreisiin Aku Ankkaan ja Mikki Hiireen.

Angry Birds –peliä ja sen eri versioita on nykyään mahdollista pelata useimmilla eri kännyköillä, ja myös tietokoneella. Angry Birds –hahmoihin perustuvia pelejä on nyt myös saatavilla perinteisinä lautapeleinä, jotka ovat edelleen hyvin suosittuja monen perheen keskuudessa. Huolimatta tietokoneiden ja kännyköiden yleisyydestä monet kokevat lautapelin edelleen kaikkien viihdyttävimmäksi yhdessäolon muodoksi. Angry Birds –hahmoista on myös olemassa korttipeli. Angry Birds –oheistuotevalikoima kattaa paitsi erilaiset lelut myös virvoitusjuomat ja jopa makeiset. Angry Birds –tuotteista suosituimpia ovat eri hahmoja esittävät pehmolelut, joita on saatavilla eri kokoisina. Oli suosikkisi sitten punainen, musta, sininen, keltainen tai iso vihreä ”vihainen lintu”, tai vaikkapa vihreä possu, löytyy niistä kaikista oma lelumallinsa. Tyynyliinat, joissa on kuvioina Angry Birds –hahmoja, sopivat sekä lastenhuoneisiin että muualle kotiin osana rentoa sisustusta. Eriväriset Angry Birds –tyynyt voivat piristää esimerkiksi olohuoneen sohvaa ennennäkemättömällä tavalla. Angry Birds Grab’n’Glow on taas väriä vaihtava lamppu, jota voi käyttää niin yölamppuna kuin taskulamppunakin.

Angry Birds pehmolelut leikkeihin

Varsinaiset Angry Birds –pehmolelut ovat lasten suosikkeja, ja niitä on saatavilla sekä tavallisina pehmoleluina, että hauskoina ääntelevinä leluina. Näin Angry Birds –peli siirtyy kännykältä ja tietokoneelta oikeaan maailmaan. Näitä pehmoleluja on saatavilla paitsi eri hahmoina myös useina eri kokoina. Saatavilla on myös Angry Birds –hahmoihin perustuvia Doodle-kirjoja, joissa voi jatkaa kuvia itse piirtämällä. Tällaiset kirjat ovat lapsille hauskaa ja luovuutta kehittävää ajanvietettä.

Kaikenikäisille sopivia Angry Birds –leluja ovat esimerkiksi kännykkäkoristeet ja repunsulkijat. Jälkimmäiset piristävät niin lasten reppuja koulutiellä, kuin aikuistenkin reppuja ja treenikasseja arjen menoissa.

Angry Birds lyhyesti

Siirry alkuun