Lelut & lelukaupat netissä

Peppi Pitkätossu

42 tuotetta 3 kaupasta
Peppi Pitkätossu

Peppi Pitkätossu nuket ja lelut

Kaikkien lasten ja vanhempienkin rakastama Peppi Pitkätossu kavereineen löytyy myös leluina. Peppi Pitkätossu lelut herättävät henkiin nämä ihanat tunnetut satuhahmot, yhä uudestaan ja uudestaan. Peppi Pitkätossu lelut on kehitetty Astrid Lindgrenin jo yli 60 vuotta sitten luoman omapäisen ja hullunkurisen Peppi Pitkätossun ja muiden ihanien hahmojen mukaan.

Leluista löytyy tietenkin tämä hauska, iloinen ja itsenäinen lettipää, jonka koko nimi on: Peppi Lotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu, eli Peppi Pitkätossu lyhennetyllä nimellään. Hän asuu Huvikummussa, mikä myöskin löytyy Peppi Pitkätossu -aiheisesta leluvalikoimasta. Peppi Pitkätossun isä on merikapteeni Efrain, hänkin tietysti löytyy leluna, samoin kuin asiaankuuluvat merirosvot, konnat, aarrearkku sekä tietenkin jokaisen merimiehen tärkeääkin tärkeämpi kulkuväline laiva, Peppi Pitkätossu -tarinoissa nimeltään Hopsu-laiva. Peppi Pitkätossun äiti on enkeli: Peppi Pitkätossu on siis hyvin itsenäinen tyttö, ja hän asuu yksin pitäen huolen itse itsestään. Huvikummussa asustava Peppi Pitkätossu ei ainoastaan leiki leluilla, vaan hänen parhaat ystävänsä ovat Tommi ja Annika läheltä naapurista, sekä tietenkin apina nimeltään Herra Tossavainen sekä Peppi Pitkätossun hevonen nimeltään Pikku Ukko. Peppi Pitkätossun ja hänen kavereidensa kanssa on todella kiva leikkiä: lelut saavat uuden elämän, ja lasten tarinoissa voi tapahtua ihan mitä vain!

Laadukkaita ruotsalaiset leluja

Peppi Pitkätossu leluja valmistaa ruotsalainen Micki, mikä valmistaa monenmoisia kehittäviä ja oppimista edistäviä leluja lapsille vauvasta vanhempaankin ikään. Kaikki Micki-tuotteet, kuten myös Peppi Pitkätossu lelut, on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista ja lelut on muotoiltu sopivaksi myös pienemmillekin lapsille. Peppi Pitkätossu lelut ovat hauskoja ja antavat leikeissä paljon tilaa lapsen omalle mielikuvitukselle sekä sen käytölle ja kehittämiselle. Mickin valmistamista Peppi Pitkätossu leluista löytyy muun muassa sänky, jossa on ihan oikeat vuodevaatteet Peppi Pitkätossulle! Siinä on Peppi Pitkätossun hyvä lepuuttaa päivän askareista väsyneitä jalkojaan ja nähdä makoisia unia, vaikka jokin muu lelu kainalossaan.

Peppi Pitkätossu Huvikumpu

Huvikumpu on Peppi Pitkätossun koti, ja tämä löytyy Mickin valmistamista leluista puusta valmistettuna talona. Tämä lelu kutsuu leikkimään Peppi Pitkätossun valtakuntaan. Peppi Pitkätossun talossa Huvikummussa on kaksi kerrosta, ja näin on myös Huvikumpu lelussa. Huvikummussa on sisätikkaat sekä katolle vievät tikapuut, joita pitkin Peppi Pitkätossu ja muut lelut pääsevät kiipeämään katolle katselemaan maisemia tai seurailemaan konnia ja poliiseja. Peppi Pitkätossu -aiheisen Huvikumpu-lelun mukana tulee myöskin kartonkinen alusta, jossa on kuvattuna Peppi Pitkätossun puutarha sekä läheinen satama, jonne Peppi Pitkätossun isä Efraim jonain päivänä kenties rantautuu laivallaan. Peppi Pitkätossu lelujen sarjaan kuuluvan Huvikummun mukana tulee myös ihana tarra- arkki, joka sisältää erilaisia sisustuksia Peppi Pitkätossun taloon. Näistä sisustustarroista löytyy muun muassa hella, millä Peppi Pitkätossun on hyvä kokata herkkuaterioita, verhot joilla sulkea ikkunat kutsumattomilta vierailta, sekä erilaisia tauluja seinille ripustettavaksi ja muiden lelujen katseltavaksi.

Peppi Pitkätossu leluilla on kaikkien lasten ihana leikkiä. Peppi Pitkätossu tarinat eivät vanhene tai käy tylsiksi, ja samoin on myös Peppi Pitkätossu lelujen laita. Ruotsalaisen Mickin valmistamien Peppi Pitkätossu lelujen valikoimasta löytyy Peppi Pitkätossun koti Huvikumpu myös leikkitelttana, siis ihan oikea Peppi Pitkätossun talo, mihin lapsi voi itse ystävineen mennä sisään! Mickin valikoimasta Peppi Pitkätossu leluja löytyy myös peruukkeja ja vaatteita, joihin voi pukeutua ja todella eläytyä Peppi Pitkätossun maailmaan. Ennen matkalle lähtöä on hyvä pakata Peppi Pitkätossu -aiheiseen matkalaukkuun lelut ja ottaa Peppi Pitkätossu-kuvioinen sateenvarjo kainaloon. Kuuluiko jostain papukaijan rääkäisy ja hulvaton huutelu? Myöskin monien rakastama Rosalinda-papukaija löytyy Peppi Pitkätossu leluista.

Peppi Pitkätossu videot

Peppi ihastuttaa myös suomenkielisissä videioissa:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun