Lelut & lelukaupat netissä

Melissa & Doug

157 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Melissa & Doug

Vauvalelut opettavat huolehtimana toisista

Melissa & Dougin valtavasta valikoimasta löydät kaiken mitä lapsesi voi leikeissään kaivata: pehmolelut ja rakennuspalikat, nuket, pallot ja erilaiset pelit. Erityisesti pikkulasten muutaman palan palapelien valikoima on valtava. Valikoimassa on myös nukketaloja, juna- ja autoratoja ja niihinautoja ja junia, sekä kirjaimia, joilla lapsi voi opetella ensimmäisiä sanojaan.

Melissa & Doug on amerikkalainen, Melissa ja Doug Bernsteinin vuonna 1988 Dougin vanhempien talon autotallissa aloittama yritys, joka valmistaa erilaisia lapsen kykyjä kehittäviä leluja, palapelejä, muita pelejä ja leluja kaikenikäisille lapsille vauvoista yli 8-vuotiaisiin. Tuotteet suunnitellaan ja markkinoidaan Yhdysvalloista käsin, valmistuksen tapahtuessa suurimmalta osaltaan Kiinassa. Lelujen ja muiden tuotteiden valikoima on erittäin laaja. Verkkokauppojen valikoimista Melissa & Doug -tuotteet ovat helposti kaikkien saatavilla.

Melissa&Doug vauvalelut

Kaikkein pienimmät rakastavat Melissa & Doug -pehmolelujaan ja puruleluja, jotka helpottavat ensimmäisten hampaiden tulon aiheuttamaa tuskaa. Kävelyvaunu tukee ensimmäisiä askeliaan ottavaa lasta, ja pehmeät rakennuspalikat sekä muut lapsen kädentaitoja harjoittavat lelut ovat kaikille mieluisia. Hieman isommat nauttivat klassisista rakennussarjoista, hakkaleluista, isopalaisista muutaman palan palapeleistä, autoista ja junista. Lapsen motoriikkaa kehittää lelu, jossa hän voi siirrellä palikoita lelun rungon taivutettuja tankoja pitkin, ja lapsesta on hauskaa nähdä, kuinka palikat vaihtavat paikkaa hänen niitä siirtäessään. Klassiset nuket, pallot, autot ja palikkasarjat eivät lasten leikeissä mene koskaan pois muodista.

Melissa & Doug sandwich making set ja muita kivoja puuleluja

Muutaman vuoden ikäisestä alkaen kiinnostavat monimutkaisemmat rakennussarjat, puinen junarata, soittimet, keittiövälineet ja leikkiruoka. Myös kello ja ensimmäisten kirjainten opettelu alkavat kiinnostaa lasta. Pienen kokin omassa leikkikeittiössä valmistamat ateriat syödään lasten kokoisilla tuoleilla pöydän ääressä istuen. Pojan toivelahja voisi olla puinen työpöytä työkaluineen. Klassinen helmitaulu on opettanut lapsia laskemaan jo kauan. Pikkuneideille nukketalot ovat aina mieleen: siellä nuket asuvat, ja niissä voi aloittaa kodin sisustusharrastusta. Keilapeli, pala- ja muut pelit sopivat kaikille, ja ovat mukavaa ajanvietettä. Uskomattoman laajasta Melissa & Doug -valikoimasta löydät sopivat lelut ja lahjat kaikenikäisille lapsille.

Lasten keittiöön löytyy täydellinen valikoima astioita ja ruuanlaittovälineitä sekä laaja valikoima erilaisia leikkiruokia kotileikeissä kokattavaksi. Tarrat, värikynät ja muut piirustustarvikkeet kuuluvat tietysti kaikkien lastenhuoneiden perusvarustukseen. Innokkaalle pikku-posteljoonille löytyy oma postilaatikko, jonne vanhemmat ja sisarukset voivat jättää kirjeitä postin kuljetettavaksi.

Melissa & Doug lelut kehittävät lasta

Lasta korkeampi kirahvi herättää varmasti huomiota lastenhuoneessa. Pikkuprinsessan nuket asuvat tietysti upeassa prinsessalinnassa, ja prinsessaa itseään kiinnostavat korut ja kynsien koristelutarrat. Innokkaat kokit tarvitsevat ruokatarvikkeita leikkeihinsä. Ostokset voi kuljettaa kaupasta näppärästi lapsille sopivankokoisella ostoskärryllä. Erilaiset rooliasut kuten palomies, rakennusmies tai eläinlääkäri saavat lapsen leikit tuntumaan oikealta työltä. Lääkäriä ovat leikkineet useimmat lapsina ollessaan. Innokkaalle puutarhurille oma puutarhatyökalusetti olisi varmasti mieleinen lahja.

Isommat lapset nauttivat esimerkiksi jännittävästä Suspend-tasapainopelistä, jossa pöytätelineeseen lisätään metallitankoja yrittäen olla rikkomatta rakennelmaa. Puinen Yhdysvaltojen kartan muotoinen palapeli opettaa maantietoa ja Yhdysvaltojen osavaltiot. Aivan oikean näköiset ja kokoiset lelukoirat voisivat olla ratkaisu lemmikkiä toivovan lapsen pulmaan, jos oikeaa lemmikkiä ei syystä tai toisesta voi hankkia. Kaiken kaikkiaan Melissa & Doug -valikoima lienee suurimpia, joka yhdellä yrityksellä on tuotannossa.

Tutustu tähän mahtavaan valikoimaan internetissä, josta saat myös näppärästi hankittua haluamasi tuotteet. Kaikkea aivan pienimpien ensileluista isompien peleihin ja muihin monimutkaisempiin ja yksityiskohtaisempiin välineisiin löydät Melissa & Dougin valikoimasta. Nämä lelut ovat myös voittaneet useita palkintoja arvostelijoiden, lelukauppojen ja lastenlehtien kilpailuissa. Näistä vain muutamana esimerkkeinä mainittakoon lasten ostoskärry, leikkiruokasetti herkullisten voileipien tekoon, selkeä puinen kello, puinen lentokone ja matkalaukkujen kuljetusvaunu.

Melissa & Doug videot 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun