Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Big
Carlo
Hasbro
Liontouch
Monsuno
Nerf
Paw Patrol
Ses
Silverlit
Star Wars
XShot
Alien
Boomco
Colt
Dragons
Gunher
Minecraft
Predator
Proxy
Sekalaiset
Shield
Simba
Thor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Lelupyssyt ja -miekat

305 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Lasten lelupyssyt ja miekat netistä

Lelupyssyt ja -miekat ovat erottamaton osa monien poikien elämää ja leikkejä. Näin saattaa olla, vaikka vanhemmat olisivat kuinka pasifisteja eikä lasten elämässä olisi ollut aseita millään lailla. Mikäli lasta kiinnostaa taistelu- ja miekkaleikit, hän keksii aseet kyllä vaikka puun oksasta.

Toki vanhemmat voivat tehdä linjanvedon ja olla hankkimatta lapselle leluaseita. Toisten mielestä taas leluaseissa ei ole mitään pahaa: kautta vuosikymmenten tuhannet ja miljoonat lapset ovat leikkineet esimerkiksi tinasotilailla taisteluja, eikä näistä väistämättä ole kasvanut aggressiivisia nuoria ja aikuisia.

Taisteluleikeissä puretaan aggressioita

Varsinkin pojilla hormonit suorastaan "pakottavat" pojat kisailemaan ja kilpailemaan keskenään, näin on väistämättä enemmän pojilla kuin tytöillä. Myös taistelu- ja tappeluleikit ovat monille pojille todella luontainen ja luonteva tapa ilmaista itseään ja purkaa ylimääräistä energiaa. Jos lapsi todella aktiivinen ja hänellä on sisällään aggressioita, joskus tappeluleikeistä voi olla hyötyä kun pojat voivat purkaa sisällään olevia aggressioita niihin.

Pienemmille lapsille riittää usein yksinkertaiset miekat ja leikkipyssyt. Erityisesti Star Warsien valomiekat ovat jokaisen pienen pojan haave.

Isompien poikien pyssyt

Joitakin lapsia kiinnostavat pyssyleikit erityisen paljon. Joissakin perheissä pyssyleikit voivat olla isien ja poikien yhteinen juttu. Nerf -merkkiset pyssyt on tarkoitettu juuri tällaisiin kisailuihin, sillä merkillä on valtava valikoima erilaisia pyssyjä, joista tulee kuulia, pehmeilä palloja, imukuppiluoteja... Näitä pyssyjä voi olla perheessä vaikka useita erilaisia ja niillä voi kisailla. Laajat valikoimat pyssyjä ja miekkoja löytyy netistä lelukaupoista.

Siirry alkuun