Nerf, ZombieStrike Doominator
44,40€
NERF - N-Strike Elite Retaliator (98696)
67,43€
Nerf Nstrike Elite Elite Demolisher 2-in1 -ase
36,90€
NERF - N-Strike Hyperfire B5573
73,90€
NERF - Elite Modulus ECS 10 Blaster (B1538)
64,70€
NERF - N-Strike Bandolier Kit panosvyö
16,60€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Carlo
Disney
Hasbro
Liontouch
Monsuno
Nerf
Palomies Sami
Paw Patrol
Scanditoy
Silverlit
Spiderman
Star Wars
Summertime
Turtles
Boomco
Gunher
Legler
Sekalaiset
Simba
Thor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Lelupyssyt ja -miekat

412 tuotetta 12 kaupasta
< Edellinen

Lasten lelupyssyt ja miekat netistä

Lelupyssyt ja -miekat ovat erottamaton osa monien poikien elämää ja leikkejä. Näin saattaa olla, vaikka vanhemmat olisivat kuinka pasifisteja eikä lasten elämässä olisi ollut aseita millään lailla. Mikäli lasta kiinnostaa taistelu- ja miekkaleikit, hän keksii aseet kyllä vaikka puun oksasta.

Toki vanhemmat voivat tehdä linjanvedon ja olla hankkimatta lapselle leluaseita. Toisten mielestä taas leluaseissa ei ole mitään pahaa: kautta vuosikymmenten tuhannet ja miljoonat lapset ovat leikkineet esimerkiksi tinasotilailla taisteluja, eikä näistä väistämättä ole kasvanut aggressiivisia nuoria ja aikuisia.

Taisteluleikeissä puretaan aggressioita

Varsinkin pojilla hormonit suorastaan "pakottavat" pojat kisailemaan ja kilpailemaan keskenään, näin on väistämättä enemmän pojilla kuin tytöillä. Myös taistelu- ja tappeluleikit ovat monille pojille todella luontainen ja luonteva tapa ilmaista itseään ja purkaa ylimääräistä energiaa. Jos lapsi todella aktiivinen ja hänellä on sisällään aggressioita, joskus tappeluleikeistä voi olla hyötyä kun pojat voivat purkaa sisällään olevia aggressioita niihin.

Pienemmille lapsille riittää usein yksinkertaiset miekat ja leikkipyssyt. Erityisesti Star Warsien valomiekat ovat jokaisen pienen pojan haave.

Isompien poikien pyssyt

Joitakin lapsia kiinnostavat pyssyleikit erityisen paljon. Joissakin perheissä pyssyleikit voivat olla isien ja poikien yhteinen juttu. Nerf -merkkiset pyssyt on tarkoitettu juuri tällaisiin kisailuihin, sillä merkillä on valtava valikoima erilaisia pyssyjä, joista tulee kuulia, pehmeilä palloja, imukuppiluoteja... Näitä pyssyjä voi olla perheessä vaikka useita erilaisia ja niillä voi kisailla. Laajat valikoimat pyssyjä ja miekkoja löytyy netistä lelukaupoista.

Siirry alkuun