Lelut & lelukaupat netissä

Lenkkarit

6 tuotetta 1 kaupasta

Hyvät jalkineet ovat tärkeät kasvavalle lapselle, ne ovat jalkaan sopivat ja tukevat jalkaa. Lenkkarit ovat muotoilultaan hyvät lapsen jalalle, sillä niissä on tukeva rakenne ja kuvioitu ulkopohja antaa hyvän pidon. Lenkkarit ovat suunniteltuja kävelyyn ja ulkoleikkeihin ja ovat mainiot jalkineet sekä arkikäyttöön että urheiluun. Lenkkarit ovat monen lapsen ehdoton suosikkijalkine.

Mukavat lenkkarit lapsen makuun

Lenkkareita valitessa tulee ottaa huomioon jalkineiden ulkonäön lisäksi niiden käyttöominaisuudet ja materiaali. Tarjolla on hengittäviä ja kosteutta torjuvia materiaaleja sekä useita eri malleja. Jalkineita valitessa on tietysti tärkeää, että lenkkarit ovat mieluisat. Kun jalkineissa on väri, joka on lapsen mieleen ja vaikkapa suosikki elokuvan hahmo, niin lapsi käyttää kenkiä mielellään ja ne ilahduttavat joka päivä. Valikoimista löytyy myös erilaisia kuoseja ja kimalletta perheen pikku prinsessoille. Lenkkareita valitessa tärkeintä on tietysti, että jalkineen koko on oikea eikä se purista jalkaa. Koska lapsen jalka kasvaa jatkuvasti, tulee jalkinetta valittaessa huomioida kasvunvaran tarve. Lenkkareissa se on 10-15 mm.

  • Valitse oikea kokoiset lenkkarit
  • Tarkista materiaali ja käyttöominaisuudet

Lenkkarit helposti netistä

Lenkkarit on helppoa ja vaivatonta tilata netistä. Voit tutustua valikoimiin ja tuotteisiin kätevästi vaikka omalla kotisohvallasi. Tilauksen teko on nopeaa ja voit tilata myös kotiinkuljetuksen. Mukavaa netistä ostamisessa on se, että voit valita yhdessä lapsesi kanssa ja tutustua eri vaihtoehtoihin. Napsautat vain valitsemasi tuotteet ostoskoriin, valitset maksu- sekä toimitustavan ja ostoksesi on valmis. Lelukaupat.fi sivustolla on tarjolla laajat valikoimat erilaisia ja erivärisiä lenkkareita. Valikoimista löytyy varmasti mieluisat jalkineet jokaiseen makuun.

Siirry alkuun