Lelut & lelukaupat netissä

Lentokoneet ja helikopterit

15 tuotetta 1 kaupasta

Erilaiset lentokoneet ja helikopterit tuovat ilmailusta kiinnostuneille lapsille paljon iloa. Niitä löytyy myös kaiken ikäisille, sillä yksinkertaisimmat mallit ilman pieniä osia sopivat jopa vuoden ikäisille vauvoille. Isompien lasten leikkeihin taas löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, sillä esimerkiksi Soldier Force -lelusarjasta löytyvät helikopterit ja lentokoneet muistuttavat hyvin paljon armeijan käytössä olevia aitoja koneita.

Lasten lentokoneet kätevästi kotiisi

Lentokone- ja helikopterilelut löytää nykypäivänä helposti netistä ja niiden valikoima on valtava. Ensimmäisenä tulee huomioida lapsen ikä, sillä nämä lelut sisältävät hyvin usein pieniä osia, mutta niistä löytyy myös vauvaturvallisia malleja. Pienemmälle lapselle oikea valinta onkin värikäs leikkikopteri tai lentokone, joita löytyy niin puusta kuin muovista valmistettuina. Valikoimista löytyy jopa erilaisia pehmoleluja. Jos taas kaipaa todentuntuisia leikkejä, on valikoimissa myös erilaisia sotahelikoptereita ja lentokoneita, mutta toki myös matkustajakoneita rauhallisempia leikkihetkiä varten. Yleensä pienimmille tarkoitetuissa leluissa ei tule mukana edes lentäjää, mutta vanhemmille suunnatuissa leluissa mukana voi olla niin pilottia, matkustajaa kuin matkatavaroitakin. Ikärajoihin on siis hyvä kiinnittää huomiota mahdollisten pienten osien vuoksi.

  • Mieti, millaisiin leikkeihin lelu tulee
  • Etsi haluamasi lelu hintavertailuun
  • Huomioi hintavertailussa mahdolliset toimituskulut

Koneita joka lähtöön netistä

Lentokone- ja helikopterilelut saa nykyisin helposti kotiin muutamalla hiiren naksautuksella. Etsi vain haluamasi tuote ja lisää se ostoskoriisi, jonka jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin noudattaa sivuston antamia ohjeita. Huomioi, että ilmainen toimitus saattaa vaatia sen, että tilauksen loppusumma menee tietyn ennalta määritellyn rajan yli. Myös vaihto- ja palautusoikeuksien käytännöt vaihtelevat suuresti, joten niistä on hyvä ottaa myös selvää. Netissä tuotteiden vertailu on onneksi helppoa, joten pystyt aina valitsemaan itsellesi parhaan kaupan!

Siirry alkuun