Lelut & lelukaupat netissä

Askarteluliimat ja teipit lapsille

Askarteluun kuuluvat olennaisena osana erilaiset teipit ja liimat. Leikkaa ja liimaa -tyyppiset askartelut ovat tuttuja jo kerhoista ja päiväkodeista ja niissä onkin vain mielikuvitus rajana. Lapset tykkäävät testata eri materiaaleja ja yhdistellä niitä teoksissaan ja liiman avulla paperit saadaankin toisiinsa kiinni huomaamattomasti. Osa liimoista on myös tarkoitettu näkyväksi, kuten glitteriliima. Glitteriliima sopii esimerkiksi korttien ja askartelujen viimeistelyyn. Glitteriliimat ovat kimaltavia liimoja ja niitä voi ostaa monissa eri väreissä. Kuumaliimapistooli on taas tuote, millä saa tehokkaasti kiinnitettyä myös paperia painavampia tuotteita yhteen. Kuumaliimapistoolin avulla voi esimerkiksi luonnonmateriaaleja, kuten käpyjä liimata tukevasti kiinni. Kuumaliimapistoolin käyttö vaatii aikuisen läsnäoloa, koska liima kuumuu siinä polttavan kuumaksi.

Pienellä lapsella toimii liimapuikko

Pienelle lapselle sopii hyvin liimapuikko, jota voi pitää kädessä kynän tapaan. Liimapuikon avulla saadaan yleensä siististi liimattua askartelupapereita ja kiiltokuvia. Liimapuikon liima on yleensä myös väritöntä, joten ei haittaa, vaikka liimaa leviäisi vähän yli rajojenkin.  

Teipeillä voi lapsikin leikitellä

Teipit ovat turvallisia ja hauskoja tuotteita lasten askarteluun. Kauniit teipit viimeistelevät kortteja ja lapsi voi myös käyttää niitä erilaisissa askarteluissa. Teippejä myydään netissä eri kokoisina arkkeina tai teippirullina.

Siirry alkuun