Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Maisto
Scalextric
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Autoradan lisävarusteet ja autot

87 tuotetta 4 kaupasta

Lisää mielenkiintoa autoratoihin lisäosiolla

Autoratojen lisäosilla ja varusteilla klassisten autoratojen, kuten Scalextricin, käyttöikää voidaan jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Miltä kuulostaa uusi formula, vaikka Kimi Räikkösen auto tai upea hyperauto? Tai autoradan hassuttelukierrosta varten vanha volkkari?

Jos omistat Scalextricin autoradan, vaikka se olisi vanhakin, sinulla on jo paljon! Ei ole väliä vaikka autot eivät pelaisi tai kauko-ohjain tai joitakin radan osia olisi rikki, sillä uusia saa aivan samanlaisia. Kaikki Scalextricin osat, uudet ja vanhat, sopivat saumattomasti yhteen. Siksi vanhaa rataa ei koskaan kannata heittää roskiin, vaan mieluummin myydä vaikka kirpputorilla. Joku pieni poika on siitä löydöstä innoissaan!

Scalextriciin kaikki varaosat

Scalextricin varaosia saa tilaamalla helposti netistä vaikka osan kerrallaan. Itse ratoihin saa mutkia, risteyksiä, suoria, mäkiä, kiinnikkeitä, vaihteita, kaikkia mitä niissä alunperinkin on. Lisäksi niihin saa lisävarusteena esimerkiksi digitaalisen kierroslaskurin, jota ei välttämättä ole valmiina kaikissa perus autoratapaketeissa. Vaikka osat olisivatkin yllättävän kalliit, niihin kannattaa silti panostaa mieluummin, kuin ostaa uusi edullinen halpisautorata.

Uuden auton ostoon?

Scalextricin autorata saattaa joskus kaivata modifiointia, vaikka kaikki pelaisikin ja autotkin olisivat kunnossa. Autoissa on keskenään paljon eroa, ja joskus tekeekin mieli satsata uuteen autoon ihan vaan huvin vuoksi! Onhan mahtavaa saada uusi kultainen ferrari tai upea ralliauto! Tai vaikka kopio Kimi Räikkösen menopelistä! 1960-luvulla syntynyttä isää saattaa innostaa myös Wolksvagenin bussi, jolla tämä on saattanut tehdä lapsena kesälomareissuja.

Autorataa voi tuunata myös erilaisilla katsomoilla, jolloin kisaan tulee vielä enemmän oikean kilpailun henkeä. Formulakisoja ei tietenkään voi järjestää ilman oikeita huoltojoukkoja, joita niinikään saa lisävarusteena, omalla teemavärillä tietenkin.

Myös Carreca autoratoihin saa varaosina uusia autoja ja radan osia. Niitä ei kuitenkaan ole tarjolla yhtä monipuolisesti kuin Scalextriciin.

Siirry alkuun