Disney Cars, Liukumäki, 90 cm, Disney Pixar Cars
35,80€
Little Tikes - Iso liukumäki 150 cm
119,00€
Liukumäki, Toboggan KS, Smoby
65,50€
Paw patrol udsigtstårn
256,62€
SMOBY Aaltoileva liukumäki Funny
118,90€
Liukumäki Giant Slide Vihreä
107,97€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Big
Disney Pixar Cars
Little Tikes
Paw Patrol
Smoby
Injusa
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Liukumäet

33 tuotetta 5 kaupasta

Liukumäki omaan pihaan netistä

Liukumäki pihalla on siitä oiva lasten leikkeihin, sillä se sopii kaikenikäisille lapsille. Lapset nauttivat liukumisesta aina yksivuotiaasta isoksi saakka.

Muovinen liukumäki on siis todella hyvä lisävaruste lasten pihaleikkeihin, ihan omalle pihalle. Muoviset liukumäet ovat kestäviä, sertifioituja ja turvallisia lasten käyttää. Oikein käytettynä ne pysyvät pystyssä ilman tukea, mutta mikäli meno menee railakkaaksi ja useampi isompi lapsi pyrkii samaan aikaan mäkeen, voi olla mahdollista että liukumäki kaatuu. Tällöin liukumäki kannattaa kiinnittää maahan tai muuhun alustaan.

Eri kokoisia liukumäkiä

Muovisia liukumäkiä saa useissa eri kooissa. Aivan pienille tarkoitettu liukumäki on vain alle metrin korkuinen, joka siis menee myös pieneen tilaan ja sopii pienenkin pihan terassille tai vaikka sisälle. Tällaiseen mäkeen juuri kävelemäänkin oppinut osaa itse kiivetä.

Isommat itsestään pystyssä pysyvät liukumäet taas ovat jopa 1,5 metrin korkuisia ja liukualustaa on yli kaksi metriä. Tämän suuremmat liukumäet on jo välttämätöntä kiinnittää johonkin, joten niitä ei enää myydä netissä lelukaupoissa.

Useimmat muoviset ja itsestäänseisovat liukumäet taittuvat kasaan, tai jos eivät taitu, ne on mahdollista purkaa kasaan, jolloin ne on helppo säilöä talveksi varastoon.

Siirry alkuun