LÄSSIG Lompakko Glam Signature Wallet, Navy
28,00€
LES DEGLINGOS Les Mistinguettes Kukkaro Louisette
8,95€
LÄSSIG Lompakko Glam Signature Wallet, Aqua
28,00€
LÄSSIG Lompakko Green Label Mix&n Match Wallet, Light Grey
29,95€
LÄSSIG Lompakko Glam Signature Wallet, Red
28,00€
LÄSSIG Lompakko Glam Signature Wallet, Sandshell
28,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Disney
Paw Patrol
Pokemon
Star Wars
Samsonite
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Hong Kong
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Lompakot

19 tuotetta 4 kaupasta

Oman lompakon avulla lapsi ymmärtää paremmin rahan merkityksen

Lapselle oma lompakko merkitsee tiettyä itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, jota hän voi turvallisesti alkaa opetella oman itsenäisen rahankäytön kautta. Ei ole tarkkaa ikää, jolloin lapselle kannattaa hankkia oma lompakko. Sen ajankohta on yleensä viimeistään silloin, kun lapsi sitä itse vaatii ja pyytää.

Ominaisuuksiltaan lapsen lompakolta vaaditaan lähes samaa kuin aikuisten lompakoista. Siinä on oltava iso tasku seteleille, muutama pieni tasku lapsen tärkeille tavaroille, kuten valokuville, "korteille", kirjastokortille sekä ehdottomasti vetoketjullinen tasku kolikoille. Mikäli kolikkotaskussa ei ole vetoketjua, lapsen kolikot ovat todennäköisesti jatkuvasti hukassa.

Lompakko on omaa tilaa

Lapsen lompakko on lapsen "omaa tilaa", tärkeä esine, joka on täysin lapsen oma. Tämä kannattaa ottaa huomioon silloin, kun perheessä on useampia lapsia. Vaikka lapsella ei olisi omaa huonetta, lähes jokainen lapsi kaipaa kuitenkin jonkin pienen paikan, jossa säilyttää omia tavaroitaan. Lompakko on yksi tällainen tavara. On täysin lapsen temperamentista ja luonteenpiirteistä kiinni, kuinka tärkeänä lapsi pitää omia tavaroitaan ja esimerkiksi omia rahojaan. Jotkut eivät välitä rahoistaan aikuisenakaan, toiset ovat erittäin tarkkoja rahoistaan jo hyvin pienestä.

Lompakko omalla lempikuosilla

Lasten lompakkoja on myynnissä vaikka kuinka monella erilaisella kuosilla. Lelukaupoissa netissä niitä myydään lähinnä leluista tutuilla kuoseilla, kuten Disney-teemoilla. Tyttöjen lompakoissa seikkailevat tietysti Disneyn prinsessat sekä Frozen Elsa ja Anna, Sofia ensimmäinen sekä Muumit. Poikien lompakkojen kuvat taas tulevat Autoista, Star Warseista ja esimerkiksi Angry Birdseista.

Siirry alkuun