Schleich - World of horses - Feeding Playset (21049)
23,65€
Schleich 42103 Hevostila varusteineen
107,84€
Schleich – suuri hevoskilpailupakkaus
50,30€
Schleich Hevosperävaunu 42346
55,90€
Schleich Harrasteratsastaja (42113)
15,00€
Schleich 42104 Pesupaikka
20,27€
Valitse kategoria
Valitse eläin
X
Hevonen
Kani
Kissa
Koira
Lammas
Lehmä
Porsas
Varsa
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brio
Bruder
Dickie
Dinosaur
Fisher-Price
Littlest Pet Shop
Magtoys
Melissa & Doug
Micki
Paw Patrol
Redbox
Rice
Schleich
Siku
Summertime
Djeco
Friends
Kiddieland
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Maatilat ja eläimet

486 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Lempeitä leikkejä maatilalla ja leikkieläimillä

Eläinfiguurit eli leikkieläimet ovat klassinen lasten lelu, joilla on helppo leikkiä melkein missä vain. Tiedostavien äitien käsilaukusta löytyy aina muutama eläinfiguuri rauhoittamaan lapsi pieneen leikkiin tiukan paikan tullen...

Eläinfiguureilla eli leikkieläimillä tarkoitetaan niitä pieniä muovisia eläinhahmoja, joilla varmasti jokainen 1960-luvun jälkeen syntynyt lapsi on leikkinyt jossain vaiheessa elämäänsä. Eläinhahmoja saa sekä halpoja että laadukkaita, mutta yhtä kaikki niillä lapsi saa aikaan aivan mielettömät leikit vaikka ihan itsekseen! Maatila- ja pikkueläinleikit ruokkivat lapsen mielikuvitusta ja luovuutta, siihen myös helppo osallistua niin aikuisen kuin muidenkin lasten.

Schleich on kestävä klassikko

Sveitsiläinen Schleich on eläinfiguurien Rolls Royce, sillä äärimmäisen kauniit Schleich eläinfiguurit on valmistettu todella laadukkaasta lapselle vaarattomasta muovista sekä maalattu erittäin aidon näköisiksi luontaisilla mutta kestävillä maaleilla.

Schleich sarjaan kuuluu kaikenlaisia eläimiä kotieläimistä viidakon eläimiin sekä mielikuvitushahmoihin. Esimerkiksi hevosia ja lehmiä Schleich sarjasta löytyy useita eri rotuja, jolloin eläinrakkaat voivat kerätä omat rotusuosikkinsa itselleen. Useimmista roduista löytyy vielä äiti, isä ja lapsi versiot hahmoista. Myös koirista löytyy useita eri rotuja, joiden pennut ovat mitä hellyttävimpiä!

Schleich-sarjan leikkieläimiä löytyy hyvin varustelluista lelukaupoista melko laaja valikoima, mutta netistä löytyy kuitenkin varmimmin juuri sen hahmo mitä kulloinkin on etsimässä.

Siku ja Bruder leikki lehmät ja leikki hevoset

Leikkieläimiä löytyy myös maatilasarja Bruderilta sekä Sikulta, joka valmistaa raudasta laadukkaita pieniä työkoneita. Molempien valmistajien eläinfiguurit sekä ihmishahmot ovat samoissa mittasuhteissa kunkin sarjan työkoneiden kanssa.

Esimerkiksi Bruderin mallistossa on aivan upea navetta ja maatila emäntineen ja isäntineen sekä lehmineen ja lapsineen. Myös talli löytyy, jossa on hevoset ja tarvittavat tykötarpeet. Leikki lehmät ja leikki hevoset maatiloineen ovat varmasti myös hyvä lahjaidea perheen pienimmille.

Siirry alkuun