Lelut & lelukaupat netissä
Taikalaatikko XXL 1 set, Tactic
18,40€
Muumi taikahattu
27,90€
Frozen Jongleerauspallot
5,41€
Marvins Magic Box of 125 Tricks
27,03€
Street Magic Tricky, Tactic
6,90€
Tactic Top Magic Magic Hat Tricks
28,50€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Bamse
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Muumi
Tactic
Vilac
Junior
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Proshop
Poista kaikki suodattimet

Magia ja sirkus

42 tuotetta 6 kaupasta

Verkkokauppojen taikuus- ja magiasarjat

Magia ja taikatemput kiehtovat kaikkia lapsia todella paljon, sillä he yrittävät vimmatusti ymmärtää, onko taikavoimia oikeasti olemassa vai miten taikatemput tapahtuvat. Kun he ymmärtävät, että kyse on pelkistä silmänkääntötempuista, useimmat haluavat kokeilla temppuja myös itse.

Magia ja sirkus on lähes jokaisen lapsen leikin aiheita aina tietyissä ikävaiheissa, varsinkin, mikäli lapsi on nähnyt taikurin tai käynyt sirkuksessa. Temput, taikuus, sekä ihmisen fyysisten rajojen hakeminen kiehtovat lasta, ja hän haluaa kokeilla itse omia rajojaan.

Lapsi taikurina

Lelukauposta löytyy pieniä ja vähän isompiakin taikatemppusettejä lapsille, jotka haluavat kokeilla omaa taikurin uraansa. Taikurisettien avulla lapsi voi kokeilla niin huivi, kuppi, kolikko, hattu kuin korttitemppujakin. Taikuritemput ovat oivallista aivojumppaa lapselle, samalla kuin käsien koordinaatio kehittyy. Myös esiintymistaidot kehittyvät ja esiintyminen antaa lapselle itseluottamusta. Vanhemman kannattaakin olla aina valmis katselemaan ja kuuntelemaan lapsen esityksiä ja mieluummin keskeyttää aina tällöin omat touhunsa.

Taikatemppuja ja ideoita temppuihin löytyy lasten taikurikirjoista sekä netistä.

Sirkustemput

Myös sirkustemput kiehtovat lasta. Nuorallakävely, jonglööraus, päälläseisonta, yksipyöräisellä ajelu... kaikki kehollisesti haastava kiinnostaa lapsia ja saa lapset innostumaan. Lapsi kuvittelee luontaisesti osaavansa kaikkea tätä, ja hänen kannattaakin antaa vapaasti kokeilla ja yrittää, sillä silloin kun motivaatio on korkealla, lapsi myös oppii herkästi! Oppiminen ja onnistuminen taas kohottavat lapsen itsetuntoa.

Yksipyöräisellä ajelu on upea tapa aloittaa lapsen "sirkustaiteilijan" ura. Yksipyöräisiä myy ainakin nettikauppa Lelufantti. Se on uskomattoman hyvä lapsen fyysisen koordinaation kehittämiseen sekä muutenkin mieletön fyysinen harjoite lapselle. Yksipyöräisellähän voi oikeasti kulkea paikasta toiseen, miksei vaikka kouluun!

Siirry alkuun