Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Exit
Stiga
Junior
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Mailapelit

9 tuotetta 3 kaupasta

Mailapelit sopivat ihan jokaiselle lapselle ja ne ovat myös mahtava tapa viettää aikaa perheen kesken. Olipa vapaa-ajanvietto sitten kiivas sählyottelu kerhohuoneessa, minitennis rannalla hiekan kuumottaessa varpaita tai hauska sulkapallomatsi pihan vihreällä nurmikolla, nämä kaikki ovat loistavia harrastuksia. Ne ovat paitsi hauskoja, mutta auttavat myös pitämään kuntoa yllä. Jotta pelit saadaan käyntiin, tarvitaan tietysti asianmukaiset välineet. Lasten mailapeleihin tarvittavat välineet, kuten erilaiset mailat, maalit, verkot ja pallot löytyvät helposti myös netistä.

Mitä välineitä tarvitaan?

Mailapelit ovat hyvin monipuolisia ja lajeja riittää jokaiseen makuun. Harrastaako lapsesi kenties jo jotain lajia? Jos mailapelit eivät vielä kuulu lapsesi vapaa-ajanviettoon, jää sinulle vapaammat kädet. Mikä laji voisi olla hänen mieleensä? Mieti, onko lapsesi enemmän joukkuepelihenkinen, vaiko omaa tilaa ja tekemistä arvostava. Mailapelit voivat olla myös oiva keino rohkaista lasta hakeutumaan uusien kavereiden seuraan. Kun laji on valittu, siirrytään valitsemaan itse tuotteita. Mailojen kanssa on hyvä tarkistaa aina mitat. Liian lyhyt maila on epämukava käytössä. Myös maalit voivat olla eri kokoisia, joten mieti, minkälaiseen tilaan ne tulevat käyttöön. Mailoja ja muita varusteita on saatavina myös useamman kappaleen setteinä. Ennen ostamista kannattaakin siis pohtia, voisiko perheessä olla tarvetta useammillekin välineille.

  • Mikä laji on sopiva lapselle
  • Tarkista mailojen ja maalien mitat
  • Mieti, monelleko pelaajalle välineet tarvitaan

Mailapelien varusteet helposti netistä

Mailapelit ovat oikein hyvä ajanviete lapsille, joten niihin tarvittaviin varusteisiin panostetaankin mielellään. Varusteita löytyy joka lähtöön, ja laadussa sekä ominaisuuksissa voi olla eroja. Pääset selaamaan laajaa valikoimaa helposti nettisivuiltamme. Ominaisuuksien, materiaalien ja hintojen vertailu käy käden käänteessä netissä navigoiden. Mikäli tuotetietoihin tutustumisen jälkeen sinulla on vielä kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Huomaathan, että sivustollamme on koottuna useita eri myyjiä. Nopeimmat vastaukset saat ottamalla suoraan yhteyttä myyjään. Mukavia pelihetkiä!

Siirry alkuun