Mega Bloks - Thomas and Friends Sodor Adventures (DXH56)
32,94€
Mega Bloks Barbie luksustalo
87,90€
Mega Bloks - Call Of Duty - Ghosts Rappel Fighter, 62 pc
16,94€
Mega Bloks - Thomas and Friends Sights of Sodor (DXH52)
28,50€
Mega Bloks - Thomas and Harold Rescue (DXH55)
31,94€
Mega bloks - Thomas Build and Go (FFD63)
49,94€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Mattel
Mega Bloks
Tuomas Veturi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Mega Bloks rakennussarjat

14 tuotetta 5 kaupasta

Mega Bloks on vaihtoehto Dubloille

Mega Bloks on tunnettu luovien lelujen valmistaja, jolla on myös rakennussarjoja monenikäisille lapsille. Rakennussarjat ovat yhteensopivia esimerkiksi Legojen kanssa. Mega Bloks yhdistää rakennussarjoihin myös paristoilla toimivaa liikettä, mikä tekee leluista entistä mielenkiintoisempia. Perheen pienimmille 1-3 -vuotiaille on oma rakennussarja, jossa värikkäistä, muovisista palikoista voi koota torneja ja rakennuksia. Rakentaminen on mukavaa puuhaa, jota voi tehdä yksin tai yhdessä vanhemman kanssa. Rakentaminen kehittää lapsen hienomotoriikka ja vahvistaa silmän ja käden yhteistyötä. 

Mega Bloks tuo tuttuja hahmoja mukaan rakennussarjoihin

Mega Bloks on yhdistänyt rakennussarjoihinsa tuttuja hahmoja mm. Barbie, Smurffit, Minions ja Spiderman. Hot Wheels, Call of Duty ja World of Warcraft tuovat taas uusia teemoja rakennussarjojen maailmaan. Hienot autot ja taistelupelit tekevät rakennusleikeistä entistä jännittävämpiä. 

Mega Bloksit ja Legot sopivat yhteen

Hahmot ja rakennuspalikat ovat lisäksi yhteensopivia Legojen ja vastaavien rakennussarjojen kanssa. Mega Bloks seuraa hyvin aikaansa tuomalla lasten suosikkihahmoja mukaan rakennusleikkeihin. Suosikkihahmot innostavat rakentamisen lomassa myös erilaisille roolileikeille. Rakennussarjat ovat hyvä lahjaidea monenikäisille lapsille, eikä nykyään ole enää välttämätöntä tietää, mitä sarjaa lapsi kerää. Sarjojen yhdisteltävyys helpottaa myös osien säilyttämistä, kun usein eri rakennussarjoilla leikitään molempia sarjoja yhtäaikaa käyttäen ja pienet osat menevät helposti keskenään sekaisin. Mega Bloks rakennussarjoja on myynnissä useassa eri verkkokaupassa, joten niiden tilaaminen netistä onnistuu helposti.  

Siirry alkuun