Lelut & lelukaupat netissä

Lasten mekot sopivat arkeen ja juhlaan

Lasten mekkoja on netistä saatavilla niin arkeen kuin juhlaankin. Osa lapsista tykkää käyttää mekkoja vaikka päivittäin ja mekon voikin kätevästi yhdistää talvella paksumpiin legginseihin. Mekko toimii hyvin kesällä ja talvella, joten mekko on monikäyttöinen vaate lapselle. Vauvamekkoja on myös paljon saatavilla ja mekko sopiikin hyvin käytettäväksi jo vauva-ikäisestä lähtien. Mekko on yleinen juhlavaate tytöille ja juhlavammat mekot ovatkin usein näyttäviä päällä.

Mekko tekee prinsessan

Prinsessaleikit ja kaunistautuminen ovat tärkeää monille lapsille. Erilaiset prinsessamekot ovatkin mieluisia lapsille ja niitä voi käyttää hyvin myös erilaisissa roolileikeissä. Arjesta tulee juhlaa, kun juhlavan mekon pukee päälle ja pyörähtelee. Röyhelöt, pitsit ja paljetit kuuluvat myös usein prinsessamekkoihin. 

Trikoomekot tuntuvat mukavalta myös päällä

Trikoomekot ovat joustavia ja miellyttäviä päällä ja ne kestävät hyvin myös vauhdikkaampia leikkejä. Trikoomekko on sopiva vaate myös päiväkotiin tai kouluun. Trikoomekkoja on lapsille saatavilla netistä monenvärisinä ja kuvioisina. Osa mekoista on myös paksumpaa collegea, jolloin ne sopivat loistavasti myös kylmemmille ilmoille. 

Siirry alkuun