Lelut & lelukaupat netissä

Mikroskoopit

2 tuotetta 2 kaupasta

Mikroskooppi on oiva ostos lapselle, jonka sisällä asuu pieni tutkija. Lasten mikroskoopit tarjoavat oivan avun oppimiseen, kun lapsi pystyy tutkimaan maailmaa ympärillään. Pienille tutkijoille tarkoitettujen mikroskooppien suurennus on usein riittävä jopa kasvisolujen tutkimiseen. Koska mikroskooppi välineineen vaatii käyttäjältään tarkkuutta, on mikroskoopit yleisesti ottaen suunniteltu vähintään kouluikäisille lapsille, yleensä yli 8-vuotiaille.

Oikeanlainen mikroskooppi tutkimisen ja oppimisen avuksi

Mikroskoopit tekevät oppimisesta osallistuvaa, kun lapsi saa itse tutkia maailmaa ympärillään pelkän kirjasta lukemisen sijaan. Oikeanlaisilla välineillä lapsi voi kerrata leikin avulla asioita, mitä koulussa opetetaan. Mikroskoopilla voi tutkia kasveja, hyönteisiä ja elottomia esineitä ja jopa nesteitä, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Kiinnitä tarkasti huomiota ikärajoihin ja tutustu laitteeseen huolellisesti kotona. Ota selvää, tarvitseeko tuotteeseen ostaa paristot erikseen. Tutustuttuasi laitteeseen itse, käy sen ominaisuudet huolella läpi lapsesi kanssa, sillä näin laitteen monipuoliset mahdollisuudet aukeavat lapselle parhaiten. Mikroskoopin mukana tulee tavallisesti perustarvikkeet tutkimisen aloittamiseksi, joten vain mielikuvitus on rajana maailman ollessa auki kysymyksille!

  • Tarkista tuotteen ikäraja
  • Tarkista, tulevatko paristot tuotteen mukana

Mikroskooppi kätevästi kotiisi

Mikroskoopit on nykyisin helppo tilata netistä. Vertaa erilaisten mikroskooppien tarvikkeita ja suurennuksen tehokkuutta keskenään. Laitteet saa nykyisin kätevästi kotiinsa postissa. Sinun ei tarvitse kuin vertailla mikroskooppeja Lelukaupat.fi-sivustolla ja klikata itsesi sitten siihen verkkokauppaan, jonka tarjonta vastaa toiveitasi. Ota selvää toimituskuluista, sillä netistä ostettuna kaikkein halvin tuote ei aina ole se halvin. Myös toimitus- ja palautusehdot vaihtelevat eri nettikaupoissa, joten niihin on syytä tutustua huolellisesti. Kun olet löytänyt oman mikroskooppisi ja kauppasi, ei sinun tarvitse enää kuin klikata tuote ostoskoriisi ja suunnata kassalle!

Siirry alkuun