Lelut & lelukaupat netissä

Monster High nuket 7-12 vuotiaille tytöille

Tervetuloa hirviöiden lasten kouluun! Monster High onkin ihanan karmea muotinukkesarja, jonka persoonalliset nuket saavat olla täysin omia itsiään karmivinekin yksityiskohtineen. Nämä nuket eivät tavoittele vaaleanpunaista pintamuotia, vaan jokainen tavoittelee omaa persoonallista muotiaan...

Monster High muotinukkesarja lanseerattiin vuonna 2010 hirviöelokuvien innoittamana. Nämä karmivat muotinuket lunastivat heti oman paikkansa tietynikäisten tyttöjen keskuudessa: nuket edustavat elämän hieman mystistä, tietämätöntä, tummaa ja sopivan karmivaa puolta!

Aikuisten mielestä Monster High nuket saattavat näyttää jopa pelottavilta, ainakin vähintään todella kummallisilta ja erikoisilta, mutta fantasiaan ja erilaisiin hirviötarinoihin tottuneet lapset ovat ottaneet nämäkin nuket omikseen.

Nukkejen nimet tunnetuilta monstreilta

Ihanan karmivien nukkehahmojen nimet kertovat, keitä mahdollisesti ovat näiden nukkejen vanhemmat... Frankie Stein, Ghoulia Yelps, Draculaura ja Clawdeen Wolf paljastavat, että näiden persoonallisten nukkejen vanhempia ovat muun muassa Dracula ja Frankensteinin hirviö sekä ihmissudet ja zombit.

Nuket myös näyttävät vanhemmiltaan: yksi näyttää draculalta pitkine kulmahampaineen, toinen on valkoinen zombi, kolmas todella pelottava kanttipäinen Frankensteinin hirviö... Toisaalta jokaisessa näissä on tietysti tyttömäistä herkkyyttä ja kauneutta, joka saa ne kuitenkin näyttämään ennemmin nukeilta kuin hirviöiltä. Voihan olla, että nämä nuket viehättävät erityisesti niitä tyttöjä, jotka rakastaisivat leikkiä poikien lohikäärmeillä ja dinosauruksilla.

Monsteritytötkin tarvitsevat tarvikkeita

Näilläkin persoonallisilla tytöillä on upeat ja monipuoliset muotivaatteet, kuten nyt muotinukeilla täytyy ollakin. Tytöillä on runsaasti kenkiä, vaatteita, laukkuja, asusteita, hiuslisäkkeitä sun muuta tykötarvetta kaikenlaiseen laittautumiseen. Nämä tykötarpeet ovat tietysti teemaan sopivia, täynnä kaikenlaisia kammottavia yksityiskohtia!

Teemaan sopivaa tavaraa Monster High nukkeja fanittavat tytöt voivat ostaa myös itselleen, sillä netistä saa runsaasti Monster High aiheisia reppuja, laukkuja, koulutarvikkeita, vaatteita, eväsrasioita jne.

Siirry alkuun