Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Barbie
Disney Frozen
Disney Princess
L.O.L.
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Muotinuket

67 tuotetta 3 kaupasta

Muotinuket ovat haluttu syntymäpäivä- ja joululahja

Muotinuket pitävät sisällään hyvin monenlaisia muodikkaita pieniä nukkeja, jotka on tarkoitettu lähinnä tyttöjen leikkeihin. Toki pojatkin voivat leikkiä muotinukeilla, kun Barbieilla, Bratzeilla, Disney prinsessoilla sekä Monster High nukeilla.

Tutkijat ovat moittineet tämän päivän leluvalmistajia sekä toisaalta vanhempia siitä, että lasten leikit ja lelut ovat tänä päivänä sukupuolittuneempia kuin koskaan aikaisemmin. Kun lelukauppojen valikoimia seuraa, tämä on todella erittäin totta! Asiasta ei voi kuitenkaan syyttää vanhempia, jotka tietysti ostavat sitä, mitä lelukaupoissa on tarjolla. Toisaalta leluvalmistajat sanovat valmistavansa sitä, mille on kysyntää...

Ehkä valtava sukupuolittuneiden lelujen tarjonta johtuu siitä, kun leluja on tarjolla ja niitä valmistetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kun tytöille ja pojille on eri lelut, saadaan enemmän erilaisia leluja.

Barbiet yhä mukana

Muotinuket ovat yksi tyttöjen suosituimmista leluista tänä päivänä. Barbie elää uutta kukoistuskauttaan sen tipahdettua välillä suosiosta 2000-luvun alussa. Sittemmin on tullut joukko toinen toistaan ihanampia pieniä muotinukkeja Barbien rinnalle.

Isopäiset ja suurisilmäiset Bratz-söpöliinit

Reilu kymmenen vuotta sitten Barbien voittokulun haastoivat vahvoja japanilaisvaikutteita saaneet suuripäiset ja suurisilmäiset muotimimmit, joita kutsuttiin Bratzeiksi. Näillä nukeilla oli laiha ja pikkuruinen vartalo ja upeat persoonalliset vaatteet. Muutenkin nämä tytöt eivät olleet mitään vaaleanpunaisia prinsessoja kuten Barbiesisarensa, vaan heidän hiustyylinsä, meikkityylinsä ja pukeutumisensa oli erittäin persoonallista, jopa goottia. Myös Bratzeille saa kaikenlaista oheistavaraa, kuten Barbeillekin.

Kiehtovat velhotytöt Monster Highsta

Uusin muotinukkesarja on Monster High velkokoulun tyttökaarti, jossa on joukko mitä erilaisempia ja erikoisempia velhotyttöä. Monster High nukkesarja sopii erinomaisesti fantasiakirjoja ja -televisiosarjoja katsoville tytöille ja pojille.

Disney-prinsessanuket

Uutta ovat myös Barbie-nuken kokoluokkaa olevat Disneyn nuket, jotka esittävät kaikkia erilaisia prinsessoja ja muita hahmoja Disney-elokuvista. Uusimpia ovat tietysti Frozen-elokuvat sankarit, Elsa ja Anna ja tietysti saman tarinan prinssit. Näillä nukeilla tytöt voivat leikkiä omat prinsessatarinansa. Näyttää siltä, että nykyisessä sukupuolittuneessa lelumaailmassa Disneyn prinsessat elävät aivan uutta tulemistaan!

Disneyn prinsessanukkeja on myös eri kokoisia, pienempiä sekä suurempia, joten kaikenikäisille tytöille löytyy varmasti mieluisat muotinuket. Useimmista prinsessoista on saatavilla myös pelkkä kampauspää, jolloin tytöt pääsevät tekemään kampauksia ja meikkaamaan lempiprinsessaansa.

Siirry alkuun