Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Play-Doh
Autot
Friends
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Muovailuvahat & Taikahiekka

34 tuotetta 3 kaupasta

Lasten muovailuvahat  ja taikahiekat päästävät luovuuden irti

Lasten muovailuvahat ja taikahiekat tarjoavat mukavaa tekemistä monen ikäisille lapsille ja myös aikuisille. Muovailuvahan värit ja muotit inspiroivat muotoilemaan muovailuvahasta mitä erilaisimpia asioita ja hahmoja.  Muovailuvahaa voi käyttää lukuisia kertoja ennen kuin se lopulta kuivuu. Muovailuvahoissa on eroja, joten netistä ostettaessa kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin. Play Doh on suosittu ja hyväksi havaittu merkki muovailuvahojen ja muovailumassojen joukossa. Play doh -muovailuvahat ovat heti alkuun pehmeitä ja tuoksu on verrattaen mieto. Play doh muovailuvaha ei myöskään tartu kovin helposti alustaan. Muovailuvahojen värit tahtovat helposti sekoittua keskenään, joten värien valikoima voi pikku hiljaa kaventua. Kun muovailuvaha menettää luonnollisen rasvaisuutensa, se alkaa olla vaikeasti muovailtava ja paloja lohkeilee helposti. Tällöin muovailuvahat kannattaa reilusti uusia. Muovailuvahat kannattaa säilyttää niille suunnatuissa purkeissa, mutta jos haluaa pidentää muovailuvahan käyttöaikaa, sen voi vielä laittaa ilmatiiviiseen muovipussiin. Muovailemisessa kannattaa lisäksi käyttää muovista alustaa pahvin sijaan, niin alusta ei ime itseensä muovailuvahan rasvaisuutta.

Taikahiekka ei kuivu

Taikahiekka eli kineettinen hiekka on massaa, joka ei ikinä kuivu käyttökelvottomaksi, kuten muovailuvahat. Taikahiekkaa voi tehdä itse jauhoista, öljystä ja maissitärkkelyksestä, mutta sitä myydään myös useissa verkkokaupoissa taikahiekan tai kineettisen hiekan nimellä. Verkkokauppojen taikahiekka on usein valmistettu oikeasta hiekasta ja hiekanjyvät yhteensitovasta ainesosasta. Netistä voi ostaa myös värikästä taikahiekkaa, mikä tekee muovailusta entistä hauskempaa. Taikahiekan voi vaihtaa uuteen, jos taikahiekka menee likaiseksi, mutta muuten sen voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Kineettistä hiekkaa voi muovailla käsin, siihen voi kirjoittaa tai siitä voi tehdä hiekkamuoteilla kakkuja. 

Muovailuvaha tai taikahiekka on hauska lahjaidea

Muovailuvahoja ja kineettisia hiekkoja on saatavilla netistä monessa eri värissä. Myynnissä on myös paljon erilaisia muotteja ja lisätarvikkeita, joilla saa lisää mielenkiintoa muovailuun. Muovailuvahat ja -muotit ovat loistava lahjaidea monen ikäiselle lapselle. Muovailuun ei helposti kyllästy ja se on mainio koko perheen viihdyke sadepäivinä. Muovailun avulla lapsi oppii rakentamaan luovasti, mitä ikinä keksiikään. Värit ja muodot tulevat leikin myötä tutuksi ja värejä sekoittamalla voi luoda myös uusia hauskoja yhdistelmiä. 

Siirry alkuun