Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Muut urheilutarvikkeet

72 tuotetta 3 kaupasta

Urheilutarvikkeet sisälle ja ulos

Erilaiset pallopelit, hyppynarut, heittopelit ja nyrkkeilytarvikkeet ovat tuotteita, joita voi ostaa kotiin tekemiseksi koko perheelle. Hyppynaru sopii hyppimiseen ja liikkumiseen ympärivuotisesti. Lisäksi hyppynaru sopii hyvin jo alle kouluikäisille lapsille. Nyrkkeily taas on hyvä keino vähentää stressiä ja hyvä tapa purkaa myös turhautumista. Nyrkkelysäkkejä on netissä eri kokoisia ja painoisia, joten kannattaa aluksi miettiä, minkäkokoinen nyrkkeilysäkki sopii omaan tilaan. Nyrkkeilysäkin lisäksi kannattaa ostaa myös sopivankokoiset nyrkkeilyhanskat. 

Frisbee-golf rata omalle pihalle 

Frisbee-golf on noussut viime vuosina suosioon ja netissä onkin myynnissä myös omalle pihalle sopivia frisbee-golf koreja. Frisbee-golf sopii hyvin koko perheen kisailuun ja erilaisia ratoja voi kehitellä myös omalle pihalle lasten ikätaso huomioon ottaen. Frisbee-golf on laji, mitä voi harrastaa keväästä syksyyn ja myös pienellä sateella, joten se tarjoaa mukavasti liikkumista ja pelailua lähes ympäri vuoden. 

Pehmeät moduulipalikat ja patjat

Erilaiset temppuradat ovat lasten mieleen ja pehmeillä moduulipalikoilla liikunnallisia ratoja voikin rakentaa niin sisälle kuin uloskin. Pehmeät moduulipalikat sopivat kiipeämiseen, temppuiluun ja rakentamiseen, joten ne ovat varsin monipuolinen hankinta. Moduulipalat ja temppupatjat ovat kuitenkin suhteellisen isoja elementtejä, joten niille on hyvä löytyä kotoa tilaa. Temppuradat ovat mainiota tekemistä monenikäisille lapsille ja ne tarjoavat mukavaa liikuntaa myös sadepäiville.

Siirry alkuun