Lego 21304 Doctor Who
149,90€
Lego Disney Keräilyminifiguurit 2016, 5 kpl, Lego 71012
69,90€
Lego Education Rakennuslevypakkaus, Lego 9388
33,78€
LEGO MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3, Lego 31313
324,80€
Lego 21307 Caterham Seven 620R
169,90€
Lego Education Suuri Luova Rakennussetti, Lego 45020
67,43€

Muut Lego-sarjat

48 tuotetta 4 kaupasta

Lego rakennussarjat ovat myydyimpiä joululahjoja vuodesta toiseen

Lego rakennussarjoja on tälläkin hetkellä myynnissä satoja erilaisia. Jos vuosien varrella myynnissä olleet erilaiset rakennussarjat lasketaan, erilaisia sarjoja on ollut varmasti tuhansia ellei kymmeniä tuhansia. Uusia rakennussarjoja julkaistaan teemoittain, joka vuosi uusia.

Tanskalainen leluklassikko Lego on nykypäivänä suositumpi kuin koskaan. Sen suosiota on lisännyt ennen kaikkea Lego elokuvat sekä se, että uusia Lego rakennussarjoja on alettu julkaista aina kunkin hetken suosituimmista teemoista ja kiinnostuksenkohteista, esimerkiksi elokuvien pohjalta.

Dublot taaperoille, isommille omat rakennussarjansa

Lego rakennussarjoja on kaikenikäisille, lähtien aina vauvasta ja taaperosta, leikki-ikäisille suunnattuihin sarjoihin. Isommille lapsille ja nuorille rakennussarjoja onkin sitten kymmenillä eri teemoilla, joissa onkin sitten varaa valita omasta mielestä kaikkein kiinnostavin.

Aikuisten Lego rakennussarjat

Myös aikuisille on omat sarjansa, sillä usein Lego-fanitus ei katso ikää! Aikuiset tykkäävät rakentaa esimerkiksi Lego Architecture-sarjaa tai Legon harvinaisempia suuria rakennussarjoja, kuten Lontoon kaupungista kertovat Tower Bridge tai Pet shop. Fantasiaa rakastavat aikuiset taas voivat valita Lego Castle, Lord of the Rings tai Hobbit sarjoista suosikkinsa.

Parhaiten suosikkisarjansa löytyy tietysti netistä, sillä useissa nettilelukaupoissa, kuten Lelut24 -verkkokaupassa, on aivan mieletön valikoima erilaisia Lego rakennussarjoja! Varsinkin erikoisemmat rakennussarjat löytyy netistä, muualta niitä ei sitten välttämättä löydykään.

Uusimmat sarjat suosittuja, mutta vanhatkin pitävät pintansa

Uusia Lego teemoja tulee lähes vuosittain ja uusia rakennussarjoja tulee vuosittain useampia. Lego elää koko ajan trendien aalloilla. Uusimpia Lego sarjoja ovat Lego Agents sekä tytöille Lego Frozen sarjat, mutta toisaalta tuotannosta jo poistuneet, kuten Lego Atlantis, ovat edelleen äärimmäisen suosittuja!

  • Lego rakennussarjoja on satoja erilaisia ja koko ajan tulee lisää
  • Lego rakennussarjoja myydään teemoittain, eri ikäisille omansa, myös aikuisille löytyy sarjoja
Siirry alkuun