Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Alga Science
Clementoni
Hape
Melissa & Doug
Vilac
Wilesco
Explore
Junior
Maze
Plantoys
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Muut opettavaiset lelut

46 tuotetta 3 kaupasta

Opettavaiset lelut kehittävät lasta ja harjoittavat esimerkiksi motoriikkaa. Näiden lelujen avulla lapsen kädentaidot, silmän ja käden yhteistyö sekä motoriikka ja keskittymiskyky saavat harjoitusta. Opettavaisten lelujen joukosta löytyy myös leluja, jotka opettavat biologiaa. Lapsi voi kasvattaa esimerkiksi lihansyöjäkasvin aivan itse tai tehdä jännittäviä kemiallisia kokeita. Pienemmät lapset voivat puolestaan opetella laskemaan helmitaulun avulla.

Valitse lelu lapsen tarpeiden mukaan

Eri ikäisillä ja eri kehitysvaiheessa olevilla lapsilla on erilaiset tarpeet myös lelujen suhteen. Valitse siis lelut tarkoin ja vastaamaan lapsen tarpeita. Mikäli lapsella on haasteita laskemaan oppimisessa, voit hankkia lelun, joka leikin avulla opettaa lasta laskemaan. Mikäli lukeminen tuottaa haasteita, on lukemaan opettelu mukavampaa hauskan lelun avulla. Nämä ja monet muut opettavaiset lelut löydät kauttamme helposti. Kun vertailet leluja, ota huomioon myös ikäsuositus. Myös tuotteiden materiaalit kannattaa valita tarkoin. Esimerkiksi puusta valmistetut lelut ovat ekologisia ja kestävät leikeissä hyvin. Opettavaisten lelujen valikoima on laaja, mutta niiden vertailu verkkokaupoissa on helppoa.

  • Kiinnitä huomiota lelun ikäsuositukseen
  • Valitse lelu vastaamaan lapsen tarpeita

Netistä tilaat lelut nopeasti ja helposti

Kun olet tehnyt vertailua ja tehnyt ostopäätöksen, on aika siirtyä tilaamaan. Voit klikata tuotteen ostoskoriin yhdellä hiiren painalluksella. Sen jälkeen voit päättää haluatko rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi vai tilata rekisteröitymättä. Mikäli rekisteröidyt asiakkaaksi, voit muun muassa seurata tilaustasi ja saat verkkokaupan mainoksia ja ilmoituksia. Kassalla täytät vain osoitetietosi ja valitset toimitus- ja maksutavan. Maksutapoja verkkokaupoilla on usein runsaasti valittavissa. Myös toimitustapoja on yleensä monia. Kun tilaat esimerkiksi helmitaulun ja muut opettavaiset lelut lapsellesi, toimitetaan ne verkkokaupasta usein 2-7 päivän kuluessa.

Siirry alkuun