Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Nerf aseet ja ammukset

36 tuotetta 3 kaupasta

Mielikuvitukselliset sodat ja taistelut pihamaalla ovat lasten ikuisia suosikkileikkejä. Sotaleikkiin intoutuvat mukaan niin nuoremmat sisarukset kuin perheen suuremmat lapsetkin. Kiivaissa, riemuntäyteisissä taisteluissa varustelun pitää olla kunnossa. Nerf tarjoaa vauhdikkaisiin hetkiin laajan valikoiman erilaisia aseita ja ammuksia. Valikoimista löytyvät vesipyssyt, pehmonuoliaseet, panosvyöt, taisteluliivit, ammuspakkaukset ja kaikki muut tarpeellinen. Välineet ovat täynnä upeita yksityiskohtia, joita lapset rakastavat!

Mitä valita laajasta valikoimasta?

Nerf aseet ja ammukset ovat perinteisesti kysytyimpien leikkiaseiden listalla, sillä aseet ovat todella hyvin suunniteltuja, hyvälaatuisia ja monipuolisia. Valikoima yllättää laajuudellaan. Miten sitten valita juuri se oikea lelu lapselle? Kaikkein paras tapa on ottaa lapsi mukaan shoppailemaan! Voit viettää hänen kanssaan mukavan hetken selaillen erilaisia leikkiaseita ja vertaillen niiden ominaisuuksia. Jos taas haluat yllättää lapsesi, mieti, onko hänellä tiettyjä suosikkihahmoja, ja minkälainen varustus näillä hahmoilla on. Robin Hood -faneille voi sopia jousipyssyversio, zombietarinoiden ystäville hurja Doominater-blasteriase ja sotapelien pelaajalle vaikkapa maahan tuettava leikkikivääri. Voit selata ja vertailla tuotteita helposti nettisivuillamme. Aseet sopivat parhaiten lapsille, jotka ovat täyttäneet jo 9 vuotta.

  • Shoppaile lapsen kanssa
  • Mitkä ovat lapsen lempihahmot?
  • Ota huomioon 9 vuoden ikäsuositus

Nerf tuotteet kätevästi verkkokaupasta

Nerf aseet ja ammukset ovat helposti ja näppärästi ostettavissa netistä. Voit tehdä ostokset tinkimättä omasta ajastasi ja mukavuudestasi suoraan verkossa. Sivuiltamme löydät lukuisat myyjät, jotka tarjoavat Nerf-tuotteita. Pääset vertailemaan tuotteita ja hintoja nopeasti tuotekategoriassa, ja lisätietoja tuotteesta saat klikkaamalla sitä. Tuotetiedoista löydät aina yksityiskohtaiset tiedot materiaalista, mitoista, toiminnoista ja mahdollisista tuotekohtaisista ikäsuosituksista. Olemme koonneet sinulle selattavaksi useampien myyjien tarjoamia tuotteita, joten tarkastathan aina tuotetta tilatessa siihen liittyvät toimitusehdot, kuten mahdolliset toimitusmaksut, vaihto- ja palautusoikeuden ja toimitusajan.

Siirry alkuun