Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Annabell
Baby Born
Barbie
Happy Friend
Melissa & Doug
Party
Rubens Barn
Mon
Rainbow
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Nuken vaatteet

126 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Nukenvaatteilla on ihana rakentaa erilaisia asukokonaisuuksia nukeille. Mikään ei ole yhtä kivaa, kuin leikkiä nukeilla ja pukea niitä kauniisiin mekkoihin ja hauskoihin hattuihin. Valinnanvaraa on nykyisin tarjolla runsaasti ja esimerkiksi Baby Born -nukeille on olemassa useamman eri teeman käsittäviä paketteja, kuten retkeily- ja pyöräilyvaatteita. Jos siltä tuntuu, voi nuken pukea vaikka naamiaisasuun!

Millaiset vaatteet omalle nukelle?

Nukenvaatteet tulee aina valita omistamansa nuken mukaan. Useille merkkinukeille, kuten Baby Born, Baby Annabelle ja Design a Friend, on olemassa omat, valmiit vaatesettinsä. Toki nuken mitat vaikuttavat myös paljon, moniin vaatteisiin kun on merkitty, minkä kokoisille nukeille ne sopivat. Tämä myös siinä tapauksessa, että ne kuuluvat sarjaan. Esimerkiksi Skrållan-nukkeja löytyy useammassa koossa, tavallisimmin 36-45 cm. Skrållanin sadetakki sopii näistä kaikille, sillä se on tarkoitettu nukeille 45 cm asti. Saman tuotemerkin farkut ja t-paitasetti puolestaan sopii vain 36 cm:n nukeille. Mittojen kanssa täytyy siis olla ehdottoman tarkka aivan kuin ostaisit vaatteita itsellesi tai lapsellesi.

  • Tarkista nukkesi malli ja mitat
  • Lue tuotekuvaukset huolellisesti
  • Tarkista tuotteen koon sopivuus

Vaatteita helposti netistä

Nukenvaatteet saa kotiinsa muutamassa arkipäivässä lähes mistä tahansa verkkokaupasta, jossa niitä on tarjolla. Muista hintoja vertaillessasi, että halvin tuote ei välttämättä ole enää halvin sen jälkeen, kun postikulut on lisätty hintaan. Joissakin kaupoissa saa ilmaisen toimituksen vasta, kun ostaa tuotteita tietyllä summalla. Myös kauppojen vaihto- ja palautusoikeuksissa on eroja, jotka on hyvä ottaa huomioon verkkokauppaa valittaessa. Helpoiten nukelleen saa sopivimmat vaatteet ostamalla saman sarjan vaatteita. Jos kaupassa on ilmainen vaihto- tai palautusoikeus, voi vaatteita ostaa myös eri tuotesarjoista, jos niiden mitat ovat muuten sopivia.

Siirry alkuun