Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Annabell
Baby Born
Brio
Happy Friend
Melissa & Doug
Micki
Pinolino
Teddy Mountain
Bayer
Leaf
Mamamemo
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Nuken vaunut ja varusteet

78 tuotetta 3 kaupasta

Nuken vaunut netistä

Nuken väitetään olevan eräitä vanhimmista leluista maailmassa. Ehkä siksi nukelle on kehitelty loputon määrä oheistuotteita, kuten nukenvaunut.

Nukkeja on saatavilla monia erilaisia.1900-luvun alun nukeilla oli usein posliinista tehty pää ja vartalo oli nahasta, kankaasta tai puusta. Yksi suosituimmista nukeista on Baby Born, joka on saksalaisen Zapf Creationilla kehittämä vauvanukke. Baby Born – nukke on valmistettu muovista.

Nukkejen suosion myötä erilaiset nukeille suunnatut oheistuotteet ovat nostaneet suosiotaan. Suosituimpia oheistuotteita ovat nuken vaunut ja nuken rattaat. Nuken vaunut ovat saatavilla erikokoisina, värisinä ja mallisina. On olemassa perinteisiä nuken vaunuja ja moderneja nuken vaunuja. Suosituimmat nuken vaunut ovat minikopioita oikeista vauvan vaunuista.

Nukkejen ja nukenvaunujen valmistajat

Monet suuret leluyhtiöt valmistavat nuken vaunuja, ja kaikki suurimmat lelukaupat kuten Toys R Us ja BR-lelut myyvät lelunukeille vaunuja ja rattaita. Myös esimerkiksi Zapf Creation valmistaa Baby Born -nukelle sekä muille nukketuotemalleilleen nuken vaunuja. Yrityksellä on kahdeksan vuosikymmenen kokemus lelumarkkinoilla, ja se perustettiin Max and Rosa Zapfin toimesta jo vuonna 1932 Roedentalin kaupungissa Saksassa. Yhtiö alkoi valmistaa muovista tehtyjä nukkeja jo 60-luvulla. Vuonna 1991 Baby Born nuket tulevat valmistukseen ensimmäisen kerran.

Nukkeja myydään ympäri maailmaa ja siksi myös nuken vaunut ovat suosittuja leikkikaluja kaikkialla maailmassa. Nukeille saa vaunujen lisäksi ostettua paljon muitakin oheistuotteita kuten vaippoja, tutteja, syöttötuoleja yms.

Monet leluyhtiöt kehittävät nukketuotteitaan jatkuvasti muuttuville markkinoille ja laajentavat oheistuotevalikoimaansa. Myös nuken vaunut ovat kehittyneet vuosien mittaan. Ennen vaunuja valmistettiin usein puusta, mutta nykyään vaunujen valmistuksessa käytetään eri materiaaleja.

Saako nukenvaunuja netistä?

Nuken vaunut ovat ostettavissa suurimmista lelukaupoista, tavarataloista tai nettikaupasta. Niitä on markkinoilla monen erivärisiä ja mallisia. Myynnissä on esimerkiksi tavallisia rattaita, juoksurattaita ja perinteisiä vaunuja. Monesti rattaat ovat rakennettu keinokuitukankaasta. Puiset vaunut ovat klassisia ja monelle aikuiselle nostalgisia nuken vaunuja. Vanhat puiset nuken vaunut ovat keräilytuotteita ja ne voivat olla hyvinkin arvokkaita.

Suosituimpia nuken vaunuja ovat Zapf Creationin valmistamat Baby Born -nuken vaunut. Niitä on olemassa erimallisia ja niiden hinta vaihtelee. Pienet puiset Baby Born –vaunut maksavat yleensä muutaman kymmenen euroa, mutta lähes oikeiden lasten vaunujen näköiset tekokuitukankaasta valmistetut nuken vaunut maksavat yleensä noin 50 euroa.

Hyvin suunnitellut nuken vaunut saa helposti kasaan, ja niissä on säädettävä työntökorkeus. On olemassa myös nuken vaunuja, jotka voi muokata rattaiksi tarvittaessa. Yleensä nuken vaunut ovat suunnattu yli kolmevuotiaiden lasten käyttöön, mutta on olemassa myös vaunuja, jota voivat käyttää vasta 1.5-vuotiaat lapset. Tällaisia ovat esimerkiksi ruotsalaisen BRIO-leluyhtiön puiset Hello Kitty –vaunut. Myös ruotsalainen leluvalmistaja Micki, joka on erikoistunut oppimista edistäviin leluihin, valmistaa puisia rattaita perheen pienemmille lapsille.

Rattaita voi ostaa myös verkkokaupasta. Hello Kitty –kuvioiset rattaat ovat suosittuja ja niitä on paljon tarjolla. Vaunuihin voi ostaa myös sadesuojia, ja muita lisävarusteita. Kaupoista saa niin nelipyöräisiä perinteisiä vaunuja kuin kolmipyöräisiä juoksutusvaunuja. Joihinkin vaunuihin saa liitettyä myös sateen- tai aurinkovarjon. Tarvittaessa voi myös ostaa kahden nuken istuttavia vaunuja, mutta yhden istuttavat vaunut ovat suosituimpia.

Nuken vaunut lyhyesti:

  • Nuken vaunut ovat nukeille tarkoitetut vauvan- ja lastenvaunujen mallin mukaisia vaunuja
  • Nuken vaunut ovat olleet suosittuja leikkikaluja jo melko pitkään, koska nukeilla on leikitty jo pitkään
  • Nuken vaunujen materiaalina on nykyään usein tekokuitukangas
  • Nukenvaunuja voi ostaa kaikista hyvin varustetuista suurista lelukaupoista ja tavarataloista
Siirry alkuun