Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Annabell
Baby Born
Goki
Happy Friend
MiniaTure
Bayer
Sekalaiset
Zapf
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Nukensängyt ja -tarvikkeet

49 tuotetta 3 kaupasta

Nukkeleikit ovat varmasti useimman pikkutytön lempileikkejä. Muiden lasten kanssa nukkien kanssa leikkiessä lapset oppivat myös tärkeitä vuorovaikutus suhteita ja voivat samaistua vanhempien elämään leikkiessään nukeilla. Nukkeleikkeihin kuuluvat tietysti myös tarvikkeet nukeilla, jotta leikeistä saa elävämpiä ja hauskempia. Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet muodostavat pikku leikkijöille mukavan setin, jonka avulla leikit innostavat pitkään.

Laajat valikoimat tuotteita nukkeleikkeihin

Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet kuuluvat tärkeänä osana onnistuneisiin leikkeihin nukkien kanssa. Moni pikkutyttö haaveilee nukeille sopivista tarvikkeista, jotta nukkea voisi hoitaa kuin oikeaa vauvaa. Lelukaupat.fi sivustoilla on laajat valikoimat ihania tarvikkeita. Sieltä löytyy melkein kaikki mitä nukkeleikkeihin tarvitaan. Tarjolla on monenlaisia sänkyjä ja jopa kantokoppa tai kehto nukeille, jokaiselle lapselle mieleinen vaihtoehto, johon voi laittaa nuken nukkumaan. Ja nukensänkyihin voit valita kauniit vuodevaatteet ja tyynyt, jotta nuken on hyvä lepäillä. Valikoimista löytyy myös useita syöttötuoleja ja tuttipulloja leikin syöttöhetkiin. Valikoimissa on jopa teltta nukelle, pottia ja polkupyörä. Sivustolla on hyvät valikoimat ja tuotteet ovat kivannäköisiä värikkäitä ja pieneen käteen sopivia.

  • Valitse mieluisat tarvikkeet nukeille
  • Tutustu huolellisesti valikoimiin

Netistä ostaminen on helppoa

Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet voit helposti ja vaivattomasti tilata lelukaupat.fi sivustolta. Sieltä löytyy paljon vaihtoehtoja tyttöjen nukkeleikkeihin. Netistä tilaaminen on nopeaa eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin, vaan voit tehdä ostokset vaikkapa istumalla kotisohvallasi. Voit rauhassa tutustua tuotteisiin, hintoihin ja toimitusehtoihin. Sivusto tarjoaa nukentarvikkeita monilta eri jälleenmyyjältä. Mukavaa on myös tehdä tilaus lapsen kanssa, jolloin hän saa juuri hänelle mieluisimmat tarvikkeet leikkeihin. Muistathan tarkistaa ikäsuositukset lelujen esittelyistä. Klikkaat vain tuotetta ja tilaus on tehty.

Siirry alkuun