Nuken prinsessakerrossänky, Happy Friend
40,41€
Beauty Princess Nuken Sänky
40,41€
Dolls, Nuken matkasänky, Harmaa, Stoy
11,20€ 14,90€
Prinsessan meikkipöytä, Happy Friend
28,90€
Nuken syöttötuoli ja tyyny, Micki
27,70€
Happy Friend Princess potta
5,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Annabell
Baby Born
Brio
Goki
Hape
Happy Friend
Hasbro
Kidkraft
Micki
Pinolino
Princess
Smoby
Stoy
Elephant
Mon
Sebra
Sekalaiset
Zapf
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Eurotoys
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Nukensängyt ja -tarvikkeet

143 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Nukkeleikit ovat varmasti useimman pikkutytön lempileikkejä. Muiden lasten kanssa nukkien kanssa leikkiessä lapset oppivat myös tärkeitä vuorovaikutus suhteita ja voivat samaistua vanhempien elämään leikkiessään nukeilla. Nukkeleikkeihin kuuluvat tietysti myös tarvikkeet nukeilla, jotta leikeistä saa elävämpiä ja hauskempia. Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet muodostavat pikku leikkijöille mukavan setin, jonka avulla leikit innostavat pitkään.

Laajat valikoimat tuotteita nukkeleikkeihin

Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet kuuluvat tärkeänä osana onnistuneisiin leikkeihin nukkien kanssa. Moni pikkutyttö haaveilee nukeille sopivista tarvikkeista, jotta nukkea voisi hoitaa kuin oikeaa vauvaa. Lelukaupat.fi sivustoilla on laajat valikoimat ihania tarvikkeita. Sieltä löytyy melkein kaikki mitä nukkeleikkeihin tarvitaan. Tarjolla on monenlaisia sänkyjä ja jopa kantokoppa tai kehto nukeille, jokaiselle lapselle mieleinen vaihtoehto, johon voi laittaa nuken nukkumaan. Ja nukensänkyihin voit valita kauniit vuodevaatteet ja tyynyt, jotta nuken on hyvä lepäillä. Valikoimista löytyy myös useita syöttötuoleja ja tuttipulloja leikin syöttöhetkiin. Valikoimissa on jopa teltta nukelle, pottia ja polkupyörä. Sivustolla on hyvät valikoimat ja tuotteet ovat kivannäköisiä värikkäitä ja pieneen käteen sopivia.

  • Valitse mieluisat tarvikkeet nukeille
  • Tutustu huolellisesti valikoimiin

Netistä ostaminen on helppoa

Nukensängyt, -tuolit ja -tarvikkeet voit helposti ja vaivattomasti tilata lelukaupat.fi sivustolta. Sieltä löytyy paljon vaihtoehtoja tyttöjen nukkeleikkeihin. Netistä tilaaminen on nopeaa eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin, vaan voit tehdä ostokset vaikkapa istumalla kotisohvallasi. Voit rauhassa tutustua tuotteisiin, hintoihin ja toimitusehtoihin. Sivusto tarjoaa nukentarvikkeita monilta eri jälleenmyyjältä. Mukavaa on myös tehdä tilaus lapsen kanssa, jolloin hän saa juuri hänelle mieluisimmat tarvikkeet leikkeihin. Muistathan tarkistaa ikäsuositukset lelujen esittelyistä. Klikkaat vain tuotetta ja tilaus on tehty.

Siirry alkuun