Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Duplo My First, Ensimmäiset palikkani, Lego 10848
Lego

LEGO Duplo My First, Ensimmäiset palikkani, Lego 10848

14,90€
(0)
Legot ovat kuuluneet jo vuosikymmenien ajan niihin kaikkein rakastetuimpiin leluihin. Niillä rakentaminen kiinnostaa yhtälailla niin isää kuin poikaakin sekä tietysti tyttöjä. Palikkaleikit ovat usein niitä ensimmäisiä joita lapsi oppii, ja My First Lego Duplot onkin suunniteltu näille pienimmille lapsille. Lego 10848 Ensimmäiset palikkani.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  2,8 - 45 €
  14,90€
 • Toimitus
  0 päivää
  4,9 - 9,9 €
  Kotiinkuljetus 12,90€
  15,95€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5 €
  21,36€
from €14.9 to €21.36 3
14.9 Kärkkäinen hinta tuotteelle
15.95 Tokmanni hinta tuotteelle
21.36 Proshop hinta tuotteelle
LEGO Duplo My First, Ensimmäiset palikkani, Lego 10848 hinnan kehitys

Legot ovat kuuluneet jo vuosikymmenien ajan niihin kaikkein rakastetuimpiin leluihin. Niillä rakentaminen kiinnostaa yhtälailla niin isää kuin poikaakin sekä tietysti tyttöjä. Palikkaleikit ovat usein niitä ensimmäisiä joita lapsi oppii, ja My First Lego Duplot onkin suunniteltu näille pienimmille lapsille. Lego 10848 Ensimmäiset palikkani soveltuu hyvin ostettavaksi ensimmäiseksi Lego pakkaukseksi tai täydentämään jo olemassa olevaa Lego Duplo kokoelmaa.

Opettavaiset Lego Duplo -palikat

Lapset alkavat kasata palikoita lähes heti, kun heidän motoriikkansa on sen verran kehittynyt, että he pysyvät istuallaan ja onnistuvat tarttumaan esineisiin. Noin 1,5 vuoden iässä he alkavat hahmottaa värejä, muotoja ja numeroita. Tämän ikäisille on suunniteltu omat Lego Duplo My First -palikat, jotka soveltuvat 1,5 - 3 -vuotiaille lapsille. Valikoimassa on monta erilaista sarjaa niin värien, muotojen kuin hinnankin suhteen, joista jokaiselle löytyvät varmasti sopivat My First Lego Duplot. Kirkkaanväriset, isot ja hyvin käteen sopivat palat kehittävät lapsen motorisia taitoja ja suloiset hahmot opettavat roolileikkeihin. Hauskat eläinhahmot tai tyylitellyt liikennevälineet saavat lapsen oppimaan myös sanoja kuin huomaamatta, itse rakentamisen ilosta puhumattakaan. Kestävät ja helposti puhdistettavat Lego Duplo -palikat kuuluvat jokaisen lapsen lelulaatikkoon.

My First Lego Duplo palikoista löytyy useita opettavaisia palikkasettejä. Perussetistä voi rakentaa vaikka kalan, linnun ja helikopterin. Autoja ja muita kulkuvälineitä saa aikaan useammallakin setillä. Palikoista voi rakentaa myös lelukoiran, kissan ja kanarialinnun tai hankkia sarjan, jonka suloisilla hahmoilla on kasvoillaan erilaisia ilmeitä. Pikkuhiljaa lapsi oppii rakentamaan itse uudenlaisia hahmoja olemassa olevista palikoista. Legon tuttuun ja ainutlaatuiseen tapaan kaikkien sarjojen palikat sopivat yhteen käytettäviksi toistensa kanssa, jolloin mahdollisuudet uusien yhdistelmien luomiseen ovat lähes rajattomat. Numerojunan avulla lapsi alkaa lähes huomaamatta oppia numeroita leikin varjolla, rakentamisen ja palikoiden yhdistelemisen ilon lisäksi.

Lego Duplot opettavat lapselle värejä ja muotoja

 • My First -palikat sopivat 1,5 - 3-vuotiaille
 • Useita erilaisia Lego Duplo My First -sarjoja
 • Duplo-palikat ovat turvallisia ja sopivat hyvin pieniin käsiin.
 • Pakkauksessa yhteensä: 80 Lego -palikkaa

 • Verkkokauppa: Kärkkäinen
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 2,8 - 45 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun