Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Disney Princess, Elsan maaginen jääpalatsi 41148
Lego

LEGO Disney Princess, Elsan maaginen jääpalatsi 41148

65,86€
(2)
Disneyn Frozen-elokuvan prinsessa Elsa asuu valtavaa jäälinnaa, jonne ei tavallisilla ihmisillä ole tulemista. Rakenna yksityiskohtainen linna rauhassa valmiiksi ja leiki sitten jäätävän voimakasta Elsaa sydämesi kyllyydestä! Kalsean sankarittaren linna Hyppää mukaan kelkkaan, kun lumiukko Olaf ja prinsessa Anna vierailevat kuningatar Elsan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-7 päivää
  5 €
  65,86€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  66,90€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  68,90€
 • Toimitus
  0 päivää
  4,9 - 9,9 €
  69,90€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  107,00€
from €65.86 to €107 5
65.86 Proshop hinta tuotteelle
66.9 Pinkorblue.fi hinta tuotteelle
68.9 Pinkorblue.fi hinta tuotteelle
69.9 Tokmanni hinta tuotteelle
107 Eurotoys hinta tuotteelle

Disneyn Frozen-elokuvan prinsessa Elsa asuu valtavaa jäälinnaa, jonne ei tavallisilla ihmisillä ole tulemista. Rakenna yksityiskohtainen linna rauhassa valmiiksi ja leiki sitten jäätävän voimakasta Elsaa sydämesi kyllyydestä!

Kalsean sankarittaren linna

Hyppää mukaan kelkkaan, kun lumiukko Olaf ja prinsessa Anna vierailevat kuningatar Elsan hyytävän kauniissa jäälinnassa. Kolmikerroksisessa linnassa riittää tekemistä Annan, Elsan ja Olafin minifiguureille vieraiden retken ajaksi. Haluavatko he ehkä leikkiä piilosta linnassa, luistella rakennuksen ympäri, hiihtää hurjaa vauhtia mäkeä alas vai tehdä omia jäätelöpuikkoja keittiössä ja käydä sitten talvisella eväsretkellä jääpuikkoja pursuavien puiden alla? LEGO:n Disneyn rakennussarjat pyrkivät aina noudattelemaan alkuperäistä tarinaa mahdollisimman tarkasti, eikä tämäkään linna ole poikkeus. Voit leikkiä sarjalla joko niin, että seuraat elokuvan juonta sen omassa tapahtumaympäristössä, tai sitten voit tehdä aivan mitä haluat ja leikkiä linnalla ihan omia leikkejäsi! Elsan ja kavereiden kanssa ei aika tule pitkäksi. Jos tykkäät katsoa Frozenia, tykkäät ehkä rakentaa Frozen-linnaakin!

LEGO Disney Princess 41148 Elsan maaginen jääpalatsi -rakennussarja sisältää 292 uniikkia osaa. Valmis malli esittää linna ja linnanpihaa, jossa kasvaa puu täynnä jääpuikkoja ja jonka jäistä mäkeä pitkin pääsee liukumaan osista koottavilla kelkoilla. Linnan varustukseen kuuluu salainen portaikko, jonka voi tehdä näkymättömäksi, jäätelöbaarin alakerrassa sekä kuningatar Elsan sängyn. Tietenkin sarjan osien joukossa on paljon myös erilaisia pikkutavaroita elävöittämään linnan tiloja. Mukana tulevat esimerkiksi sukset, luistimet, ihanan kimaltelevia koristeita linnan seinille, päällysviitat Elsalle ja Annalla, ylellisen tiaran ja hiuspannan ja tietenkin myös porkkanan, joka tulee nenäksi lumiukko Olafille. Frozenin rohkeat Elsa ja Anna ja hauska Olaf viihtyvät varmasti kauan leikkien linnalla.

LEGO Disney Princess, Elsan maaginen jääpalatsi: tuotetietoja

 • Ikäsuositus: 6-12 vuotta
 • Linnan koko: 20x23x11 cm
 • Osia sarjassa: 292

 • Verkkokauppa: Proshop
 • Toimitusaika: 3-7 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
2.0 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun