Lelut & lelukaupat netissä
Brio junarata 33513 Metro-ratasetti
Brio

Brio junarata 33513 Metro-ratasetti

51,00€
36% alennusta 80,00€
Brio junarata 33513 Metro-ratasetti Brio on yksi luotetuimpia merkkejä lasten leluissa. Tämä merkki takaa sen, että lelut ovat taatusti huippulaatua. Brio 33513 metro-ratasetti on erinomainen lahja junista pitävälle pojalle tai tytölle. Brio metro-ratasetti on ihanan nostalginen lahja! Brio on tuonut perinteisiä leluja, erityisesti puisia sellaisia.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  51,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  57,90€
from €51 to €57.9 2
51 Eurotoys hinta tuotteelle
57.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Brio junarata 33513 Metro-ratasetti

Brio on yksi luotetuimpia merkkejä lasten leluissa. Tämä merkki takaa sen, että lelut ovat taatusti huippulaatua. Brio 33513 metro-ratasetti on erinomainen lahja junista pitävälle pojalle tai tytölle.

Brio metro-ratasetti on ihanan nostalginen lahja!

Brio on tuonut perinteisiä leluja, erityisesti puisia sellaisia, markkinoille jo kauan. Ruotsissa perustettu yritys on toiminut peräti vuodesta 1884 alkaen. Moni muistaakin nämä lelut lapsuudestaan. Brion lelut ovat edelleen suuressa suosiossa, koska ne ovat ainutlaatuisia, hauskoja ja kestävät jopa sukupolvelta toiselle. Junaleikit ovatkin monen lapsen ehdottomia suosikkileikkejä. Palkintoja lelukilpailuissakin voittanut Brion metroratasetti on ollut hyvin suosittu. Pakettiin sisältyy itse metrojunan lisäksi myös pätkä raidetta, jonka voit yhdistää muihin sopiviin Brion junaratoihin sekä metroasema. Metroasemalla junan tuloa odottaa kaksi matkustajaa. Asema on varustettu hauskoilla yksityiskohdilla, jotka tekevät siitä aidonnäköisen. Asemalta löytyy esimerkiksi metrokartta sekä mainostaulu. Tämä ja muut Brion junatuotteet ovat erinomainen lahjaidea, joka jaksaa tuottaa iloa lapselle kerta toisensa jälkeen. Niiden hankkiminen vaikkapa kummi- tai sukulaislapselle on aina varma valinta. Useimmilla lapsilla on jo joitain BRIO-junaleluja, ja näin he voivat kasvattaa valikoimaansa.

Kun lapselle ostetaan lahjaa, monesti halutaan, että myös lapsen isä ja äiti ovat mielissään ostoksesta. Brion tuotteet ovatkin lahja, jota lasten lisäksi arvostavat myös vanhemmat. BRIO-lelut ovat perinteisiä ja tyylikkäitä, jotka sopivat kenen tahansa ajatusmaailmaan. Moni pitää niitä hyvänä vaihtoehtona vaikkapa supersankareille tai Barbie-nukkejen kaltaisille leluille. Tärkeintä on tietysti se, että lahjan saaja on iloinen, mikä onkin varmaa Brion tapauksessa. Brio-kiskoilla kulkevan metrojunan ääni- ja valotehosteet toimivat liikkeen mukaan, mikä ihastuttaa lapsia. Hitaasti kulkeva metro puksuttaa hiljaisella äänellä ja nopeasti edetessä metron äänitehosteetkin ovat kovemmat. Lelupaketti on täynnä hurmaavia yksityiskohtia. Yhteensä paketissa on 20 osaa. Lelua suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille.

Vuoden 2011 lelu

Brion jännittävä Metro Railway -leikkisetti valittiin vuoden leluksi 2011 niin Suomessa kuin Ruotsissa. Brion Metro Railway -leikkisetti todistaa, että nykyajan lapsille on mahdollista valmistaa klassisia leluja! Kiirehdi metrolla kaupunkiin! Sinä määräät tahdin - mitä nopeamman vauhdin juna saa, sitä enemmän ääntä ja valoja. Moderni metrorata vie lapset maailmaan, joka on tuttu heidän omasta elämästään. Metroasemalla on useita hauskoja yksityiskohtia, mm. liukuovet, penkit sekä matkustajat. Setti sopii yhteen kaikkien BRIO-junien ja rataosien kanssa.

 • Vuoden 2011 lelu -voittaja
 • Paristo: Mukana 2 kpl LR44-paristoja.
 • Pakkaus: Yhteensä 20 osaa

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun