Lelut & lelukaupat netissä
Party Hair Draculaura, Monster High
Monster High

Party Hair Draculaura, Monster High

41,90€
(0)
Kammottavan ihastuttava Monster High -perhe esittelee sinulle Draculan tyttären, Draculauran. Draculaura näyttäisi olevan aivan tavallinen, kaunis teinityttö, mutta katso, mitä tapahtuu, kun hän vetää ylleen muuttumiskorsetin! Draculaura muuntuu teinitytöstä vampyyriksi Draculaura on ihastuttava teinityttö, jolla on suuret, tummat silmät.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  2,8 - 45 €
  41,90€
from €41.9 to €41.9 1
41.9 Kärkkäinen hinta tuotteelle
Party Hair Draculaura, Monster High hinnan kehitys

Kammottavan ihastuttava Monster High -perhe esittelee sinulle Draculan tyttären, Draculauran. Draculaura näyttäisi olevan aivan tavallinen, kaunis teinityttö, mutta katso, mitä tapahtuu, kun hän vetää ylleen muuttumiskorsetin!

Draculaura muuntuu teinitytöstä vampyyriksi

Draculaura on ihastuttava teinityttö, jolla on suuret, tummat silmät ja sydämen muotoisella merkillä koristeltu poski. Hänen pitkät, kiiltävät hiuksensa ovat raidoitetut villeillä, pinkeillä raidoilla. Hän pukeutuu pinkkiin, kauniisti kuvioituun mekkoon, jota koristaa mustat helmapitsit. Jalkaansa hän vetää korolla varustetut, coolit, pinkit kengät. Draculaura on siis aivan normaali, kaunis, nuori tyttö - tai ainakin hän näyttää siltä. Draculaura voi nimittäin halutessaan muuttua hurjaksi teinivampyyriksi! Auttamalla Draculauraa pukemaan päällensä muuttumiskorsetin, autat häntä vapauttamaan hänen ihanat, pinkit lepakonsiipensä. Kukapa koulussa arvaisi, että Draculauralla on moinen salaisuus! Siipiensä avulla hän vie sinut mukanaan hurjiin seikkailuihin ja mystisiin maailmoihin. Haluaisitko sinä lähteä Draculauran kanssa leikkimään? Ehkäpä hän esittelee sinulle myös ystävänsä, ja pääset osaksi hänen vampyyrijengiään!

Monster High Transformation Draculaura on täydellinen kaveri lapsen leikkihetkiin. Se viihdyttää lastasi pitkiä aikoja kerrallaan. Draculauran kanssa leikkiessään lapsesi mielikuvitus kehittyy, kun lapsi kehittelee mitä villeimpiä seikkailuja, joihin päätyä nuken kanssa. Lapsesi voi leikkiä nukella kavereidensa kanssa heidän kyläillessään, mutta se sopii hyvin myös itsenäisiin leikkihetkiin. Lelu ei tarvitse toimiakseen pattereita - Draculaura voi muuttua vampyyriksi, kiltiksi ja ystävälliseksi tietenkin, yhä uudelleen ja uudelleen muuntumisvivun avulla. Nukke viihdyttää niin pienempiä kuin vähän isompiakin lapsia viemällä lapsen mielikuvitusmatkalle salaperäiseen, tuntemattomaan vampyyrien maailmaan. Alle 6-vuotiaille lapsille sitä emme kuitenkaan suosittele, sillä siitä voi irrota pieniä osia.

Draculaura - muuttuva nukke

 • Nukke muuttuu hetkessä toiseksi
 • Viihdyttää lasta pitkään
 • Kehittää lapsen mielikuvista
 • Soveltuu yli 6-vuotiaille lapsille

 • Verkkokauppa: Kärkkäinen
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 2,8 - 45 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun