The Avengers, Titan Hero, Captain America

The Avengers, Titan Hero, Captain America

The Avengers, Titan Hero, Captain America
Halvin hinta
9,00€
00.0
(0)
Kasvata lelukokoelmaasi oikealla supersankarilla! Titan Hero -sarjan Kapteeni Amerikka on yksi Marvelin ikonisimmista sankareista - hurjat seikkailut odottavat, kun Kapteeni johtaa Kostajat puolustamaan universumia pahaa vastaan! Pelasta maailma Kapteeni Amerikan kanssa! Steve Rogers oli toisen maailmansodan ajan sotilas. Hän oli kuitenkin heikon kuntonsa takia vaikeuksissa, eikä pärjännyt.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
  9,00€
 • Toimitusaika
  2-3 päivää
  Toimituskulut
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  39,94€
  30 cm Elektroninen äänillä
  1,33 € / cmElektroninennill
from €9 to €39.94
The Avengers, Titan Hero, Captain America hinnan kehitys

Kasvata lelukokoelmaasi oikealla supersankarilla! Titan Hero -sarjan Kapteeni Amerikka on yksi Marvelin ikonisimmista sankareista - hurjat seikkailut odottavat, kun Kapteeni johtaa Kostajat puolustamaan universumia pahaa vastaan!

Pelasta maailma Kapteeni Amerikan kanssa!

Steve Rogers oli toisen maailmansodan ajan sotilas. Hän oli kuitenkin heikon kuntonsa takia vaikeuksissa, eikä pärjännyt armeijassa. Stevelle tarjottiin mahdollisuutta ottaa osaa Jälleensyntymä-projektiin, jonka tarkoituksena oli tuottaa supersotilasseerumia, joka tekee tavallisesta miehestä täydellisen sotilaan. Sen jälkeen Steve ei ollut entisensä - hänestä tuli voittamaton Kapteeni Amerikka, Kostajien johtaja! Tämä figuuri on loistava paitsi leikkikäyttöön, myös keräilykohteeksi intohimoiselle Marvel-fanille: se on laadukas ja yksityiskohtainen, mutta silti kestävä - aivan kuin universumin pelastajan pitääkin olla! Kapteeni Amerikka on Marvel-universumin mahtavin hahmo, supersankarista voimakkain, mutta siitä huolimatta aina inhimillinen: hän on erittäin oikeamielinen ja Stevelle tärkeintä on uskoa muihin ihmisiin ja nähdä hyvää kaikissa. Uskomattomien Kostajien johtajana hän on oikeudenmukainen ja reilu, ja johtaa sinut unohtumattomiin seikkailuihin!

Titan Hero series on lelufiguurien aatelia! Vaikka Kapteeni Amerikka on voittamaton, tarvitsee hän muiden Kostajien apua pelastaakseen maailman: kerää mahtava Iron Man, raivoisa Hulk tai ukkosenjumala Thor kokoelmaasi ja seikkailu voi alkaa! Saatavilla on myös muita Marvel-sankareita, kuten Vision, Spider Man ja Black Panther sekä Guardians of the Galaxy -elokuvan hahmoja aina Star Lordista alkaen.


 • Tuotemerkki: Avengers
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Actionhahmot -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun