Lelut & lelukaupat netissä
Lego Friends 41324 Laskettelukeskuksen hiihtohissi
Lego

Lego Friends 41324 Laskettelukeskuksen hiihtohissi

63,90€
(0)
Legot eivät koskaan ole tylsiä, sillä niiden avulla saa lapsen mielikuvituksen vauhtiin. Lumiset valkoiset rinteet suorastaan houkuttelevat hyppäämään suksille ja kohta jo lasketaankin mäkeä alas aivan huimaa vauhtia. Hiihtohissi vie kätevästi taas mäen huipulle uutta jännittävää laskua varten. Lego hiihtohississä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  63,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  66,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  74,90€
from €63.9 to €74.9 3
Lego Friends 41324 Laskettelukeskuksen hiihtohissi hinnan kehitys

Legot eivät koskaan ole tylsiä, sillä niiden avulla saa lapsen mielikuvituksen vauhtiin. Lumiset valkoiset rinteet suorastaan houkuttelevat hyppäämään suksille ja kohta jo lasketaankin mäkeä alas aivan huimaa vauhtia. Hiihtohissi vie kätevästi taas mäen huipulle uutta jännittävää laskua varten.

Lego hiihtohississä on tunnelmaa

Tässä Lego Friendsin Laskettelukeskuksen hiihtohissi -pakkauksessa on lähes 600 osaa, mutta lapsen on se suhteellisen helppo koota ohjeita noudattaen yhdessä aikuisen kanssa. Kun laskettelukeskus on koottu, voi hauska leikki jo alkaa. Mia ja Olivia näyttävät sinulle, miten pääset parhaiten mäen huipulle. Nauti kauniista maisemista ja tunne jo seuraavan laskun kihelmöivä jännitys. Vuorenhuipulla olevassa ravintolassa voit nauttia kuuman ja mukavasti lämmittävän kaakaon vaikkapa munkin tai herkullisen pullan kera. Sen jälkeen voit taas laittaa sukset jalkaan ja syöksyä seuraavaan päätä huimaavaan laskuun.

Tarkasta kaikki reitit kartasta, jotta mitään mukavia laskuja ei jää väliin. Välillä voit vaihtaa sukset lumilautaan ja testata tasapainottelua sen kanssa. Ruskea pikku karhu laskee omaa minimäkeään ja heiluttaa iloisesti, kun suhahdat ohi suksilla. Monenmoiset seikkailut odottavat sinua ja ystäviäsi näissä hurjissa rinteissä. Anna mielikuvituksesi laukata ja kuvittele tuulen suhina korvissasi sekä kirpeä pakkanen poskillasi.

Lego Friends Laskettelukeskuksen hiihtohissi tekniset tiedot

 • Pakkauksessa on 585 osaa, joista jotkut ovat hyvin pieniä. Ne eivät sovellu alle kolmevuotiaille lapsille.
 • Ikäsuositus 8-12 vuotta

 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun