Lelut & lelukaupat netissä
Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen
Happy Baby

Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen

Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen
19,90€
Lapset ovat malliesimerkkejä liikkumisen ilosta. Aikuisten tehtävä on mahdollistaa monipuolinen ja mielekäs liikunta, jolla lapset saavat hyvät lähtökohdat aktiiviseen elämään. Happy Babyn hyppyeläimellä leikki ja liike yhdistyvät hauskalla tavalla. Riemukkaita hetkiä hyppylelulla Happy Baby hyppyeläin on iloinen ja liikkumaan.... Lue lis��
 

 • Toimitus
  1-2 p�iv��
  0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
  19,90€
from �19.9 to �19.9 1
19.9 � Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle

Lapset ovat malliesimerkkejä liikkumisen ilosta. Aikuisten tehtävä on mahdollistaa monipuolinen ja mielekäs liikunta, jolla lapset saavat hyvät lähtökohdat aktiiviseen elämään. Happy Babyn hyppyeläimellä leikki ja liike yhdistyvät hauskalla tavalla.

Riemukkaita hetkiä hyppylelulla

Happy Baby hyppyeläin on iloinen ja liikkumaan houkutteleva lelu. Kirkkaan punainen poni on lapselle sopivan kokoinen, jotta jalat yltävät helposti maahan ja mahdollistavat turvallisen hyppimisen. Kestävästä muovista valmistettu hyppyeläin kehittää monipuolisesti esimerkiksi kehon hallintaa ja tasapainoa, mutta on ennen muuta riemua ja naurua elämään tuova tuote. Happy Baby hyppyponilla voi leikkiä niin sisällä kuin ulkonakin, joten sen voi ottaa mukaan minne tahansa meneekin. Helposti tyhjennettävä ja uudelleen täytettävä poni lähtee kanssanne matkaan vaikka matkalaukussa, joten hauskanpidon ei tarvitse loppua hetkeksikään. Tämä tuote on jokaisen lapsen suosikkilelu, sillä vauhtia sen kanssa ei tule puuttumaan. Painoraja lelussa on 30 kiloa ja ikäsuositus 2 - 5 vuotta, joten hyppyponista saa pitkäaikaisen kaverin liikunnallisiin leikkeihin.

Voitko vielä vastustaa Happy Baby ponin lempeän ystävällistä katsetta, kun se odottaa pääsevänsä leikkimään lapsesi kanssa? Tarjoa lapsellesi paras mahdollinen lelu, joka kutsuu touhukkaaseen hetkeen, kehittää monipuolisesti liikkumisen taitoja ja viihdyttää kerta toisensa jälkeen. Punainen pomppueläin on helppo tilata suoraan kotiin verkkokaupasta, josta se saapuu vain muutamassa päivässä piristämään yhteisiä hetkiä. Lelu on jämäkkä ja kestää rajumpaakin käsittelyä, joten aivan pienestä se ei hätkähdä. Anna lapsesi mielikuvituksen lentää ja perustakaa vaikka kokonainen ponitalli, sillä näiden hurmaavien ponien seurassa viihtyvät ystävätkin. Kenen poni saavuttaa maalin nopeimmin ja kenen pomput ovat ilmavimpia?

Pomppuponi perheen pienimmille

 • Punainen pomppulelu on valmistettu kestävästä muovista
 • Poni sopii 2 - 5-vuotiaille, alle 30 kg painaville lapsille
 • Yli 12kk ikäisille
 • Enintään 30kg painavalle
 • Mukana pumppu.

Hauska Pomppuponi on valmiina uusiin seikkailuihin! Pomppuponi on puhallettava lelu, joka toimii samoin kuin klassinen kengurupallo. Sillä voi pomppia ja sitä voi hyppyyttää. Pomppuponi sopii sekä sisä- että ulkoleikkeihin.


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 p�iv��
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun