Lelut & lelukaupat netissä
Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä
Happy Baby

Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä

Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen
19,90€
Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä on hurjan söpö lohikäärmeen näköinen hyppyeläin, jonka päällä lapsi voi istua ja pomppia ympäriinsä. Tämä pomppu eläin toimii aivan kuten perinteinen kengurupallokin. Happy Baby hyppyeläin kehittää monipuolisesti lapsen taitoja. Happy Babyn hyppyeläimellä.... Lue lis��
 

 • Toimitus
  1-2 p�iv��
  0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
  19,90€
from �19.9 to �19.9 1
19.9 � Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle

Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä on hurjan söpö lohikäärmeen näköinen hyppyeläin, jonka päällä lapsi voi istua ja pomppia ympäriinsä. Tämä pomppu eläin toimii aivan kuten perinteinen kengurupallokin.

Happy Baby hyppyeläin kehittää monipuolisesti lapsen taitoja.

Happy Babyn hyppyeläimellä hyppiminen on uskomattoman hauskaa ja samalla se kehittää monipuolisesti lapsen taitoja ja harjoittaa myös tasapainoa. Tämä vihreä pomppupallo on muodoltaan ponin mallinen, ja se täytetään ilmalla paketissa mukana tulevalla pumpulla. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä pomppulohari olisi perheen pienimpien suosikki. Tuote on valmistettu erittäin vahvasta, mutta kuitenkin pehmeästä muovivinyylistä, joka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän sekä erinomaisen kestävyyden. Tämä lohikäärme on huipputuote, joka yhdistää kivalla tavalla hauskanpidon ja liikunnan! Happy Baby lohikäärme hyppyeläin sopii erinomaisesti käytettäväksi sisätiloissa, sekä yhtä lailla ulkokäyttökin on sallittu, kunhan pieni pomppija pysyttelee hyppyeläimensä kanssa ulkotiloissa turvallisilla ja tasaisilla alustoilla. Pomppueläin harjoittaa lapsen kehon hallintaa ja tasapainoa aina, kun lapsi on uppoutuneena tähän liikunnalliseen leikkiin.

Happy Babyn vihreä lohikäärme hyppyeläimellä on luvassa lapsen todellista hauskanpitoa! Tämä pomppueläin on oletettavasti mitä parhainta liikunnallista ajanvietettä pienelle lapselle, koska se on hyväksi hänen kehitykselleen niin monin eri tavoin. Perinteisiin kenguru- tai pomppupalloihin verrattuna näillä pomppueläimillä on paljon helpompi pomppia, ja silti se on aivan yhtä hauskaa! Tämä lelu nostaa lapsen itsetuntoa, kehittää hänen tasapainoa ja kehonhallintaa, sekä parantaa silmän ja käden koordinaatiota. Happy Baby lohikäärme kannustaa lasta mielikuvituksen käyttöön sekä yhteisiin leikkeihin kavereiden kanssa. Koska tuote on helposti täytettävissä ja tyhjennettävissä, on se helppo pakata myöskin matkalaukkuun lomareissuille mukaan. Hyppyeläimen puhtaanapito on helppoa, sillä sen voi helposti pyyhkäistä kostealla liinalla aina tarvittaessa.

Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä tekniset tiedot

 • Painoraja on 30 kg.
 • Ikäsuositus on 2-5 vuotta.

 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 p�iv��
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun