Lelut & lelukaupat netissä
Vilac City - Grand Garage (2310)
Vilac

Vilac City - Grand Garage (2310)

120,00€
18% alennusta 147,00€
Vilac City - Grand Garage (2310) Autoleikit ovat aina yhtä hauskoja ja silloin kun on paljon autoja, niin tarvitaan myöskin parkkipaikka. Vilac Cityn Grand Garage ei olekaan mikä tahansa auton säilytyspaikka, vaan kokonainen parkkitalo mukavine yksityiskohtineen. Monikerroksiseen parkkitaloon mahtuu paljon autoja Tähän hauskaan ja monikerroksiseen puiseen parkkitaloon.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  120,00€
from €120 to €120 1
120 Eurotoys hinta tuotteelle

Vilac City - Grand Garage (2310)

Autoleikit ovat aina yhtä hauskoja ja silloin kun on paljon autoja, niin tarvitaan myöskin parkkipaikka. Vilac Cityn Grand Garage ei olekaan mikä tahansa auton säilytyspaikka, vaan kokonainen parkkitalo mukavine yksityiskohtineen.

Monikerroksiseen parkkitaloon mahtuu paljon autoja

Tähän hauskaan ja monikerroksiseen puiseen parkkitaloon mahtuu monta autoa parkkiin. Voi itse valita, että mihin sen kolmesta tasosta haluaa jättää autonsa. Kahteen ylimpään kerrokseen saa vietyä autot mukavasti hissin avulla. Sinne pystyy kyllä halutessaan ajamaan myös jännittävää ramppia pitkin. Ramppi on niin kapea, että siinä ajettaessa on huolehdittava siitä, ettei tule muita autoja vastaan. Mikäli autosta on bensa vähissä, voi sen tankata pohjakerroksessa olevasta bensatankista. Eipä hätää, jos auto on tullut käytössä kuraiseksi, sillä sen saa myös pestyä hohtavan puhtaaksi alakerran autopesussa.

Tämä ei ole vain pelkkä parkkitalo, sillä pikku autonomistajat löytävät siitä monia muitakin hassun hauskoja toimintoja, joten sen parissa saa vietettyä pidemmänkin tuokion. Parkkitalon mukana tulee mukavan värikkäiden autojen lisäksi myös sen katolle kovalla metelillä laskeutuva helikopteri. Vaihteluksi autoilulle voi välillä hypätä helikopterin kyytiin ja ihailla maisemia korkealta yläilmoista. Pidä penkistä kiinni, sillä nyt mennään.

Vilac City - Grand Garage tekniset tiedot

 • ikäsuositus on 3 ikävuodesta ylöspäin
 • tuote sisältää pieniä osia, joten se voi aiheuttaa tukehtumisvaaran

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun