Lelut & lelukaupat netissä
Jungle Patroller Paw Patrol (Paw Patrol Lastbil 20081671)
Paw Patrol

Jungle Patroller Paw Patrol (Paw Patrol Lastbil 20081671)

Jungle Patroller Paw Patrol (Paw Patrol Lastbil 20081671) Paw Patrol - Paw Patroller Camper
66,10€
(0)
Paw Patrol eli suomeksi Ryhmä Hau on suosittu animaatiosarja, jota tähdittää kahdeksan koiranpentua ja niiden johtaja Ryder eli Riku. Ryhmä auttaa Jännälahden asukkaita erilaisissa onnettomuuksissa ja ongelmissa. Upea Jungle Patroller viidakkovaunu on täydellinen pelastusajoneuvo, jolla ryhmä pääsee kohti uusia viidakkoseikkailuja. Upea Paw.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  66,10€
from €66.1 to €66.1 1
66.1 Adlibris hinta tuotteelle
Jungle Patroller Paw Patrol (Paw Patrol Lastbil 20081671) hinnan kehitys

Paw Patrol eli suomeksi Ryhmä Hau on suosittu animaatiosarja, jota tähdittää kahdeksan koiranpentua ja niiden johtaja Ryder eli Riku. Ryhmä auttaa Jännälahden asukkaita erilaisissa onnettomuuksissa ja ongelmissa. Upea Jungle Patroller viidakkovaunu on täydellinen pelastusajoneuvo, jolla ryhmä pääsee kohti uusia viidakkoseikkailuja.

Upea Paw Patrol Jungle Patroller vie ryhmän tositoimiin

Paw Patrolin hieno, uusi viidakkovaunu vie ryhmän kohti jänniä viidakkoseikkailuja. Väritykseltään pääasiassa kelta-valkoista mahtavaa rekkaa voi kuljettaa maastossa alkuperäisessä muodossaan, rekan ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja kolmelle matkustajalle. Heidät on helppo asettaa paikoilleen ohjaamon avautuvan katon kautta. Viidakkovaunun perävaunun sisään mahtuu kolme ryhmä Haun ajoneuvoa. Paw Patrol Jungle Patrollerin mukana tulee Ryder eli Riku -figuuri ja tämän luotettava mönkijä. Voit säilyttää sitä Jungle Patrollerin perävaunussa valmiina eteen tuleviin pelastustehtäviin. Lastaa ajoneuvot perävaunuun, pistä Riku viidakkovaunun rattiin ja kerää mukaan kolme innokkainta ryhmän jäsentä pelastustehtäviin syvimpään viidakkoon. Tämän vaunun kanssa mikään maasto ei ole liian vaikeakulkuista. Aseta pakkauksen mukana tulevat 3 LR44 paristoa paikoilleen ja voit nauttia myös aidoista Ryhmä Haun ääniefekteistä.

Ryhmän levätessä rankkojen pelastustehtävien välillä, voi hahmoja ja niiden ajoneuvoja säilyttää Jungle Patrollerin perävaunussa. Viidakkovaunu avautuu myös leikkisetiksi, johon mahtuu esille kuusi Ryhmä Haun ajoneuvoa. Ajoneuvot voi nostaa perävaunun ylemmälle tasolle keskellä sijaitsevan toimivan nosturin avulla. Ja kun uudet seikkailut kutsuvat ryhmän jäseniä, valitaan mukaan tarvittavat ajoneuvot ja lähdetään taas matkaan. Tämän viidakkovaunun kanssa voi partioida aivan kuten ryhmä Haun jäsenet tekevät televisiossakin, autenttiset Paw Patrol ääniefektit ja valot luovat aitoa tunnelmaa. Lähetä suosikkikoiranpentusi matkaan, yhteistyöllä, ystävyydellä ja älykkyydellään ne voivat selvittää vaikeimmatkin vastaan tulevat ongelmat. Tämän ryhmän toiminnasta ja periaatteista voimme kaikki ottaa oppia.

Ryhmä Haun Jungle Patroller vie seikkailuihin viidakkoon

 • Soveltuu yli 3-vuotiaille
 • Sisältää rekan, figuurin, ajoneuvon, ohjeet ja tarra-arkin

 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun