Lelut & lelukaupat netissä
Junior Home 505055 Kassakone ääni- ja valotoiminnolla
Junior Home

Junior Home 505055 Kassakone ääni- ja valotoiminnolla

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Junior Homen kassakone tuo leikkeihin todellisuuden tuntua. Värikäs ja hauska kassakone on varustettu avautuvalla kassalaatikolla, leikkirahalla ja viivakoodinlukijalla. Kassakoneesta kuuluu ääniä, kun laitteen nappeja painetaan.

Hauskoja leikkihetkiä aidontuntuisen Junior Homen kassakoneen parissa

Junior Homen kassakone tekee kaupan leikkimisestä ja ostosten tekemisestä hauskaa. Kassakone sisältää kaiken, mitä kauppaa leikkiessä voi tarvita. Värikäs, reagoiva kassakone on suunniteltu lapsille sopivaksi, mutta samalla aidontuntuiseksi. Kassakoneessa on toimiva näyttö ja näppäimet, jotka toimivat laskimen tavoin. Niiden lisäksi tuotteessa on aidon kaupan tapaan liukuhihna, johon lapsi voi laittaa ostoksensa. Liukuhihnassa on ostoksien erottamiseen tarkoitettu kapula, joten kaupassa voi asioida usea leikkijä kerralla. Kassakoneen varusteluun kuuluvat liukuhihnan lisäksi toimiva mikrofoni, leikkirahat ostoksien maksamiseen, ostoskori sekä kokoelma kassakoneen kokoon ja leikkikäyttöön soveltuvia elintarvikkeita, kuten mehupurkki, maitotölkki sekä keksipaketti. Näiden avulla leikki pääsee alkuun välittömästi. Kassakone reagoi nappien painamiseen. Esimerkiksi koneen kassalaatikko aukeaa nappia painamalla ja mikrofoni toimii kuten aito mikrofoni nappia painamalla.

Hauskoilla toiminnoilla varustetussa kassakoneessa on skanneri, josta kuuluu oikean skannerin tapaan ääni, minkä lisäksi skanneriin syttyy valo. Sekä valo että kassakoneen ääni ovat lapsille turvallisia. Kassakone sisältää pieniä osia, kuten kassalaatikon lukitsemiseen käytettävän avaimen ja kassakoneen mukana tulevat leikkirahat. Junior Homen kassakonetta ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Tätä vanhemmille lapsille kassakone on kuitenkin turvallinen valinta ja tuote täyttää Euroopan Unionin laatimat standardit lelujen turvallisuudelle, mistä todisteena kassakoneella on CE-merkintä. Junior Home on tuttu ja luotettu, laadustaan tunnettu lelujen valmistaja, jonka tuotteet, kuten kassakone, tuovat iloa tuhansiin erilaisiin leikkeihin ympäri maailmaa.

Junior Home kassakoneen tuotetiedot

  • Paristot: 2 AA-paristoa.
  • Suositusikä: 3-vuotiaasta ylöspäin.
  • Mukana muun muassa leikkirahaa ja viivakoodinlukija.
Siirry alkuun