Lelut & lelukaupat netissä
NERF - N-Strike Accustrike Raptorstrike (C1895)
Nerf

NERF - N-Strike Accustrike Raptorstrike (C1895)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lataa oma NERF-pyssysi ja antaudu taistelulle! N-Strike Accustrike Raptorstrike -ase kuuluu AccuStrike-sarjaan, joka tekee tähtäämisestä entistä hauskempaa ja tarkempaa! Mukana on 18 ammusta vauhdikkaita taisteluita varten. Sopii 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Sähäkkä pyssy vaativillekin

NERF tunnetaan laadukkaista, lapsia innostavista leluistaan, joihin myös tämä Nerf N-Strike Elite RaptorStrike -ase kuuluu. Se on 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille suunniteltu huippuhauska leluase, jonka mukana tulee 18 aitoa NERF-ammusta. Muistathan, ettet tähtää kasvoihin, sillä NERF-pyssyillä ammukset lähtevät ja vauhdilla. Ase kuuluu AccuStrike-sarjaan. Se tarkoittaa jopa aiempaa tarkempaa tarkkuutta. Osut maaliin melkein takuuvarmasti, ainakin jos osaat tähdätä. NERF tuo taattua iloa esimerkiksi ulkoleikkeihin. Tähtää maalia kohti, paina liipaisimesta ja nauti tuloksesta. Voit esimerkiksi rakentaa itsellesi tarkkuusammuntaradan tölkeistä, palloista ja muista pienistä esineistä. Se, kuka osuu niistä kaikkiin, voittaa.

Tätä NERF-pyssyä voi hyvällä omalla tunnolla kuvata kunnon tykiksi: Se kun on kooltaan valtava. Varmimman tähtäystarkkuuden saat, kun nojaat pyssyllä olkapäähäsi ja tähtäät tarkasti. Mukana tulee 18 ammusta, joten ei haittaa, vaikka joku menisi maalin ohikin. NERF - N-Strike Accustrike Raptorstrike -aseessa tulee mukana kaksi jalkaa, joiden avulla saat tähdättyä rauhassa ja varmasti maalia kohti. Se onkin todellinen tarkkuusampujan unelma.

NERF - N-Strike Accustrike Raptorstrike: tekniset tiedot

  • Osa AccuStrike-sarjaa: muun muassa ammukset ovat muotoiltu tarkempaa tarkkuutta ajatellen. Mukana 18 ammusta. Sopii 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
  • Kaikista NERF-pyssyistä tarkin tähtäys.
Siirry alkuun