Lelut & lelukaupat netissä
Lego City Trains 60052 Tavarajuna
Lego

Lego City Trains 60052 Tavarajuna

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(2)
 

Lego City Trains 60052 Tavarajuna

Lego 60052 City Trains -tavarajuna on jokaisen tekniikan ja junien ystävän unelma! Tällä upealla tavarajunalla voit kuljettaa tavaroita ja eläimiä ympäri kaupunkia. Lastaa juna täyteen ja lähde matkalle kaupungin ympäri kulkevia junanraiteita pitkin.

Kuljeta tavaroita jyhkeällä tavarajunalla

Pidä kaupunkisi järjestyksessä toimittamalla tavarat ajoissa perille massiivisen ja hienon tavarajunan avulla. Tämä iso lego junarata on kaikkea sitä, mistä jokainen junankuljettaja uneksii. Kattava ja suosittu setti sisältää kahden tavarajunavaunun ja junaradan lisäksi myös karjavaunun, jossa voi kuljettaa lehmiä. Lastaa tavarat junaan turvallisesti trukilla. Korkealla nosturilla onnistut puolestaan myös ison ja raskaan lastin nostamisessa kyytiin. Neljä työmiestä paiskivat juna-asemalla töitä ja varmistavat, että kaikki sujuu niin kuin pitää. Laita työmiehet ajamaan ympäri asema-aluetta huoltoautolla, ja lastaa junan kyytiin polttoainetankkeja ja muuta rahtitavaraa. Junankuljettajan työ on kaikista vastuullisinta. Ohjaa tavarajunaa 7-vaihteisella kaukosäätimellä ja varmista, että juna julkee aikataulun mukaisesti! Tarvitseepa sinun sitten kuljettaa polttoainetta huoltoasemalle tai tiiliä rakennustyömaalle, tämä tavarajuna kuljettaa koko kuorman luotettavasti. Älä unohda lepotaukoja, sillä nosturikopista löytyy myös toimisto tietokoneineen ja kahvikuppeineen. Täältä käsin voit myös ohjata suuria kaapelirullia junan kyytiin.

Tavarajuna-asemalla riittää töitä loputtomiin, joten reippaille työmiehille on tarvetta! Lego-tavarajunasetti on kattava ja se koostuu monesta mielenkiintoisesta teknisestä osasta. Kun kuljetat lehmiä karjavaunussa, älä unohda antaa niille heinäpaalia! Joskus juna-asemalla sattuu ja tapahtuu ja saatat joutua jopa sammuttamaan tulipaloja, mutta onneksi asemalta löytyy myös sammutin. Oletko valmis hyppäämään tavarajunan ohjaamoon ja viemään kaksi vaunullista rahtitavaraa turvallisesti perille? Muista hidastaa mutkissa, sillä muuten juna voi suistua raiteiltaan ja silloin työmiehet joutuvat paiskimaan entistä kovemmin töitä. Erityisen varovainen saat olla polttoainetankkia kuljettaessasi. Välillä junanrataa pitää myös korjailla ja parannella, että junat pääsevät kulkemaan moitteettomasti. Lego-tavarajunasetti monipuolisine lisäosineen on jokaisen pienen junankuljettajan toiveiden täyttymys!

Kuljeta raskaita tavaroita ja eläimiä! kaupungin ympäri supertehokkaalla LEGO® Cityn Tavarajunalla! Tässä upeassa moottoroidussa junassa, jonka mukana tulee kahdeksankanavainen, seitsemän nopeutta sisältävä infrapunakauko-ohjain, voi kuljettaa melkein mitä vain.

Mukana on 4 pienoishahmoa: trukkikuski, veturinkuljettaja, maanviljelijä ja kuorma-autonkuljettaja.
Osia yhteensä: 887
Soveltuu: 6-12 vuotiaille

4.5 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun