Lelut & lelukaupat netissä
Kidz Delight, Puuhalelu, Leikkitabletti
Kidz Delight

Kidz Delight, Puuhalelu, Leikkitabletti

28,00€
40% alennusta 47,00€
Kidz Delight, Puuhalelu, Leikkitabletti Kidz Delight, puuhalelu, leikkitabletti tarjoaa lapselle viihdykettä, mutta on siinä sivussa myös hyvin opettavainen. Kidz Delightilta saa myös muita leluja, joihin kuuluu vaikkapa vauvojen leikkipuhelin. Opettavaisia leluja lapsille Kidz Delight, puuhalelu, leikkitabletti on innovatiivinen ja pedagoginen tabletti, jonka parissa lapsi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  28,00€
from €28 to €28 1
28 Eurotoys hinta tuotteelle

Kidz Delight, Puuhalelu, Leikkitabletti

Kidz Delight, puuhalelu, leikkitabletti tarjoaa lapselle viihdykettä, mutta on siinä sivussa myös hyvin opettavainen. Kidz Delightilta saa myös muita leluja, joihin kuuluu vaikkapa vauvojen leikkipuhelin.

Opettavaisia leluja lapsille

Kidz Delight, puuhalelu, leikkitabletti on innovatiivinen ja pedagoginen tabletti, jonka parissa lapsi viihtyy pitkään. Siitä löytyy 30 ikonia, joita painamalla kuulee erilaisia ääniä. Kidz Delightin leikkitabletti opettaa lapselle niin sorminäppäryyttä kuin muitakin taitoja. Tabletissa on lasta stimuloivia värejä ja ääniä. Leikkitabletin avulla lapsi oppii jo hieman teknologiaa, joka on tärkeää tänä päivänä. Tabletissa on niin kirjaimia, numeroita, kuvia kuin ääniäkin. Myös eri värit tulevat tutuksi tabletin avulla. Tabletista löytyy erilaisia tehtäviä, joita tekemällä lapset oppivat paljon uutta. Tabletin tehtäviin voi kuulua esimerkiksi värien tai numeroiden tunnistaminen. Kun oikea väri tai numero löytyy, lapsi palkitaan innostavilla äänillä. Tablettiin voi valita neljä eri kieltä, jotka ovat suomi, ruotsi, norja ja tanska. Leikkitabletti kestää hyvin kovaakin käyttöä, koska se on valmistettu kestävästä materiaalista. Tabletista ei myöskään irtoa pieniä osia, joten se sopii nuoremmillekin leikkijöille.

Kidz Delight valmistaa pienille lapsille suunnattuja leluja, jotka kannustavat lasta oppimaan lisää. Leikkitabletin avulla lapsi alkaa tunnistamaan erilaisia ääniä ja myös niin kirjaimet, numerot, värit kuin esimerkiksi eläimetkin tulevat tutuksi. Leikkitabletti on myös hyvä keino tutustua omaan sorminäppäryyteen sekä käden ja silmän koordinaatiokykyyn. Kyseessä on siis hyvin käytännöllinen ja opettavainen lelu, jolla on myös suuri viihdykkeellinen arvo. Kidz Delight -leikkitabletin suositusikä on 18 kuukaudesta ylöspäin, mutta koska laitteessa ei ole pieniä, irtoavia osia, voi sitä käyttää yhdessä vanhemman kanssa jo, vaikka hieman aikaisemminkin. Kidz Delightin leluvalikoimaan kuuluu myös paljon muitakin leluja, jotka innostavat lasta leikkimään ja oppimaan uusia taitoja leikin kautta.

Designiltaan tyylikäs puuhalelu, jossa n. 30 kuvaketta. Tämän leikkilaatan avulla lapsesi oppii eläimiä, värejä, numeroita, muotoja, instrumentteja ja ensimmäiset aakkosensa. Soveltuu alkaen 18 kk ikäisille lapsille.


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun