Schleich joulukalenteri Farm World 2017 (Schleich 97448)
Schleich

Schleich joulukalenteri Farm World 2017 (Schleich 97448)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tällaisen joulukalenterin haluaa taatusti jokainen eläinten ystävä! Joulukalenteriin kuuluu tutut 24 yllätystä, joista löytyy hyvin aidonnäköisiä eläinhahmoja ja niiden tarvikkeita. Schleich on tunnettu laajasta valikoimastaan laadukkaita, käsinmaalattuja eläinhahmoja.

Schleich joulukalenteri mahdollistaa parhaat eläinleikit

Schleich on leluvalmistaja, jolla on pitkä historia. Schleich eläinhahmoja löytyy kodeista ympäri maailmaa. Nyt saatavilla on myös joulukalentereita, jotka ilahduttavat melkein koko joulukuun ajan, aina jouluaattoon asti. Farm World -kalenterin sisältä löytyy suloisia maatilan kotieläimiä. Siellä on myös tarvikkeita, joilla pienet eläinten ystävät voivat hoitaa omia suloisia lemmikkejään. Huolella käsinmaalatut eläimet ovat aivan niin aidon näköisiä, että niitä löytyy jopa monen pikku keräilijän hyllyltä. Pitäisiköhän possut, lampaat ja aasi käydä jo ruokkimassa ennen kuin tulee pimeä? Lähde mukaan ruokkimaan maatilan eläimiä.

Nyt kuuluu jo possujen röhkimistä ja lampaiden määkimistä. Aasikin innostuu tietäessään, että pian on jo ruoka-aika. Musti-koirakin livahtaa navetan lämpöön ulkoa pakkasesta, Kohta eläimet jo rouskuttavat iltaruokaansa. Nyt on vielä aika helliä hetkinen ihanan pehmeitä kaneja. Niitä voi syöttää rapeilla kaalinlehdillä ja makoisilla porkkanoilla. Seuraavaksi on vuorossa hevosten iltaheinät. Lämpimässä tallissa on mukava levähtää hetki, ennen kuin jatkaa takaisin tuvan lämpöön.

Schleich joulukalenteri Farm World: tekniset tiedot

  • Ikäsuositus: yli 3 vuotta
  • Kalenteri sisältää pieniä osia, käytettävä aikuisen valvonnassa
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun