Schleich joulukalenteri Horse Club (Schleich 97447)
Schleich

Schleich joulukalenteri Horse Club (Schleich 97447)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Jokaisen hevosia ja eläimiä rakastavan lapsen joulua riemastuttaa ihastuttava Schleich Horse Club joulukalenteri, jossa on 24 yllätystä. Tämän joulukalenterin luukkujen avaaminen saa lapsen silmät tuikkimaan!

Schleich Horse Club joulukalenteri tekee joulun odottamisesta mukavaa!

Joulukuu on varsin jännittävää aikaa niin pienille kuin isommillekin lapsille. Joulun odotus on monin verroin mukavampaa ja hauskempaa, kun joka päivä saa avata luukun omasta adventtikalenterista. Kaunis, viihdyttävä ja laadukas hevosaiheinen Schleich Horse Club joulukalenteri on jokaisen hevostytön ja -pojan suosikkikalenteri. Se tekee joulun odottamisesta mukavaa ja jännittävää, kun joka päivä saa yllättyä siitä, mitä päivän luukun takaa paljastuu. Kalenterissa on yhteensä 24 luukkua, joiden jokaisen takaa paljastuu ihania yllätyksiä, kuten hevosia, poneja, rehua ja muita hevosaiheisia leluja. Mitä mahtaa löytyä päivän luukun takaa? On jännittävää katsoa, mitä kunkin luukun takaa paljastuu! Schleich joulukalenteri Schleich Horse Club joulukalenterin sisältö on myös kiva lisä Schleich-hevostilaan. Tämän joulukalenterin parissa on mukavaa viettää aikaa!

Joulun odotus on jännittävää aikaa koko perheelle. Kotiin kannattaa hankkia joulukalenteri, jonka avulla päivien laskeminen aattoon on jännittävää ja hauskaa. Schleich Horse Club joulukalenterista paljastuu uusi yllätys jouluaattoon asti. Kalenteri sisältää ihastuttavia hevosaiheisia yllätyksiä, joista riittää riemua pidemmäksikin aikaa. Mitä mahtaa löytyä kalenterin viimeisestä luukusta? Se selviää vasta jouluaattona! Schleich Horse Club joulukalenteri tekee joulun odotuksesta jännittävää, kun seuraavaa päivää ja uuden luukun avaamista ei malttaisi odottaa. Jokainen päivä tuo mukanaan uuden Schleich Horse Club yllätyksen! Schleich Horse Club joulukalenterin voi yhdistää erinomaisesti myös muihin Schleich hevostuotteisiin ja leikki voi alkaa!

Hevosaiheinen joulukalenteri on jokaisen heppoja rakastavan unelma!

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun