SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker
Smoby

SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker

33,30€
(0)
SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker on hieno lelusetti, joka sopii mainiosti lasten rakennusleikkeihin. Setti sisältää kaiken, mitä pieni rakentaja tarvitsee ja lapsesi viihtyy leikin parissa pitkään. Opettavaisia rakennushetkiä lelusetin avulla Black & Decker -työkalupenkki työkaluineen on suunniteltu pienille.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  33,30€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  39,99€
from €33.3 to €39.99 2
SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker hinnan kehitys

SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker on hieno lelusetti, joka sopii mainiosti lasten rakennusleikkeihin. Setti sisältää kaiken, mitä pieni rakentaja tarvitsee ja lapsesi viihtyy leikin parissa pitkään.

Opettavaisia rakennushetkiä lelusetin avulla

Black & Decker -työkalupenkki työkaluineen on suunniteltu pienille rakentajille ja mekaanikoille luoviin leikkeihin. Design on kuin alkuperäisessä Black & Decker -setissä! Lelusettiin kuuluu kaikki, mitä rakennus- ja remonttileikkeihin tarvitaan. Mukana on porakone, saha, vasara, ruuvimeisseleitä ja jakoavain. Aidonnäköinen akkuporakone on aivan samankaltainen, kuin oikea Black & Deckerin porakone. Lelupaketin avulla lapsen on myös mahdollisuus koota oma pieni leikkiauto. Kaikki tarvittavat osat on helppo kiinnittää mukana tulevilla välineillä. Innokkaalle leikkijälle auton korjaamiseen on tarvittava paikka ja oikeanlaiset työkalut. Eikä auton renkaiden vaihtokaan tuota tässä leikissä ongelmia. Pakin ruuvit ja mutterit ovat isoja, joten niihin on helppo pienen käden tarttua. Työskentelytaso on sopivan tilava, joten sisarukset ja kaverit mahtuvat mukaan leikkiin sekä rakennus- ja korjauspuuhiin. Työpenkin seinällä on hyvin tilaa ripustaa työkalut leikin jälkeen.

Työpenkin rakenne on vahva, ja se kestää hyvin leikkejä ja kulutusta. Kaikki tuotteen osat on valmistettu korkealuokkaisesta materiaalista. Tämä lelusetti on loistava tuote kätevälle pikkunikkarille, joka mielellään ruuvaa ja rakentaa. Tuote kehittää lapsen sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä. Leikin lomassa lapsi tutustuu erilaisiin työkaluihin ja oppii niiden käyttötarkoituksia. Tämä työpenkki työkaluineen on helppo tilata myös netistä, ja saat tuotteet usein suoraan kotiisi. Nämä lelut ovat tarkoitettuja 3-12-vuotiaille lapsille. Huomaathan, että tuote ei sovi alle kolmevuotiaille lapsille, sillä se sisältää pieniä osia. Tämä hieno lelu tarjoaa mielenkiintoisia ja opettavaisia leikkihetkiä kaikille perheen pienimmille.

Tukeva työpenkki ja työkaluja lapsille

 • Lelusetti pienille rakentajille
 • Mukaan kuuluu Black & Decker työkalupakki 
 • Sisältää monia työkaluja sekä työpenkin
 • Mitat: 30 x 31,5 x 58 cm Ikäsuositus: alk. 3 v.

 Huomio! Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia.


 • Tuotemerkki: Smoby
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun