Lelut & lelukaupat netissä
Bamse, Leikkiteltta
Bamse

Bamse, Leikkiteltta

32,90€
(0)
Bamse, Leikkiteltta Teltta sisälle ja leikki voi alkaa. Sateisena päivänä sisälle voi pystyttää Bamse leikkiteltan, jonne voi kutsua myös ystävän leikkimään. Teltta on kuin oikea pieni talo ja sen kuviointi suorastaan houkuttelee leikkeihin. Bamse leikkiteltasta on moneksi Kaikkihan tietävät, että telttaleikit ovat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  32,90€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5,2 - 9,8 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  39,90€
from €32.9 to €39.9 2
32.9 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
39.9 Ellos lelut hinta tuotteelle
Bamse, Leikkiteltta hinnan kehitys

Bamse, Leikkiteltta

Teltta sisälle ja leikki voi alkaa. Sateisena päivänä sisälle voi pystyttää Bamse leikkiteltan, jonne voi kutsua myös ystävän leikkimään. Teltta on kuin oikea pieni talo ja sen kuviointi suorastaan houkuttelee leikkeihin.

Bamse leikkiteltasta on moneksi

Kaikkihan tietävät, että telttaleikit ovat niitä parhaimpia leikkejä. Tämä suloinen teltta sopii monenlaiseen paikkaan ja leikkiin. Pystytä teltta leikkihuoneeseen, puutarhaan tai miksipä ei myös olohuoneeseen. Mikäpä sen ihanampaa kuin pystyttää leikkiteltta esimerkiksi aurinkoisena kesäpäivänä ulos ja mennä ystävän kanssa telttaan pienelle eväsretkelle. Ja sadepäivän pelastajaksi leikkiteltasta taatusti on myös. Kun ulkona sataa ja tuulee, eikä ulkoleikit houkuttele, voi teltan pystyttää sisälle. Teltan suojissa voi vaikkapa ottaa pienet päiväunet ja lueskella mieluisia kirjoja. Teltan voi siis pystyttää lähes mihin vain. Piiloleikeissä tämä suloinen teltta toimii oivana piilopaikkana eikä siellä piileksivää leikkijää varmasti löydetä ensimmäisten joukossa. Kun Bamse teltta otetaan leikkeihin mukaan, vain mielikuvitus voi olla rajana.

Kun leikki kutsuu lapsia, on tämä lasten mieleinen leikkiteltta helppo pystyttää ja purkaa mukana tulevien ohjeiden mukaan. Äidin tai isän ei siis tarvitse olla rakentamisen ammattilaisia kootakseen tämän teltan hetkessä. Eikä lasten tarvitse odottaa kauaa päästäkseen käsiksi telttaleikkeihin. Myöskään säilytys ei ole ongelma, sillä teltta mahtuu pieneen tilaan ja on näin helppo säilyttää missä vain.

Keltainen leikkiteltta, jonka kuvioinnissa Maailman vahvin nalle Bamse. Täydellinen lastenhuoneen, olohuoneen ja pihan leikkihetkiin. Käytä olonurkkana, majana tai mikseipä vaikka piilopaikkana? Teltassa on ikkuna, ovi ja katto. Materiaali: 100% polyesteriä Koko: 110 x 76 x 109 cm


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun