Lelut & lelukaupat netissä
Bamse, Intiaaniteltta
Bamse

Bamse, Intiaaniteltta

17,40€
(0)
Bamse teltan kuosissa seikkailee Maailman vahvin nalle kumppaneineen. Villin lännen teemalla kuvioitu sinisävyinen teltta soveltuu mainiosti niin sisä- kuin ulkoleikkeihinkin. Vahvasta materiaalista valmistettu teltta taittuu kätevästi pieneenkin tilaan. Piilopaikka, inkkarileikin tukikohta vai niitä molempia? Maailman vahvimman nallen henkeen on helppo päästä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  17,40€
from €17.4 to €17.4 1
17.4 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
Bamse, Intiaaniteltta hinnan kehitys

Bamse teltan kuosissa seikkailee Maailman vahvin nalle kumppaneineen. Villin lännen teemalla kuvioitu sinisävyinen teltta soveltuu mainiosti niin sisä- kuin ulkoleikkeihinkin. Vahvasta materiaalista valmistettu teltta taittuu kätevästi pieneenkin tilaan.

Piilopaikka, inkkarileikin tukikohta vai niitä molempia?

Maailman vahvimman nallen henkeen on helppo päästä tämän teltan avulla! Leikkijä, kuten nallekin, käy rohkeasti kohti uusia seikkailuja ystävien kanssa. Telttaleikit ovat kaikkien lasten suosikkeja: oman huoneen nurkkaan pystytetyssä suojassa luetaan jännimmät iltasadut taskulampun valossa ja ulkona teltta toimii vaikkapa inkkarileikkien tukikohtana. Yläosasta yhteen sidottujen salkojen varaan rakentuvan teltan muoto on tuttu intiaanitiipiistä. Oviaukko on yhdellä neljästä seinästä ja sen voi joko vetää kiinni vetoketjulla tai taitella auki sivuille. Polyesteristä valmistettu materiaali kestää kulutusta ja suojaa myös sen verran kosteudelta, että kesäpäivänä nurmikolle pystytettynä pohja säilyy kuivana. Teltasta saa rakennettua mainion piilopaikan vaikkapa taittelemalla pohjalle vilttejä, kasaamalla pehmoisia tyynyjä ja ripustamalla paristokäyttöiset led-valot katosta.

Leikkiteltta on yksinkertainen koota ja sisältää selkeät ohjeet. Pystytyskepit on helppo irrottaa toisistaan, jotta teltan saa nopeasti pystyyn tai pois näkyviltä. Koottavan rakenteen ansiosta teltta varastoituu pieneen tilaan. Koottu tuote on korkeudeltaan noin 130 cm ja leveydeltään noin 88 cm. Materiaali on 100 % polyesteriä ja runko on valmistettu polypropeenista. Tuote ei sovellu alle kolmevuotiaille lapsille.

Sininen intiaaniteltta, jonka kuvioinnissa Maailman vahvin nalle Bamse. Täydellinen lastenhuoneen, olohuoneen ja pihan leikkihetkiin. Käytä olonurkkana, majana tai mikseipä vaikkapa piilopaikkana? Taitettavien keppiensä ansiosta teltta on yksinkertainen pystyttää ja purkaa. Materiaali: 100% polyesteriä Koko: 88 x 130 cm


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun