Lelut & lelukaupat netissä
Micki, Työkalupakki sekä työkalut, Puuta
Micki

Micki, Työkalupakki sekä työkalut, Puuta

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Lasten aidosta puusta valmistettu työkalupakki. Mukana työkalut, jotka istuvat lapsen käteen mutta kestävät käytössä kuin isommat. Micki on ruotsalainen laatumerkki, jonka tuotteet kannustavat oppimaan ja leikkimään.

Käsistä käteväksi jo pienestä pitäen

Tunnetko tulevan puusepän? Takapihan majaprojekti saa toisenlaista mielenkiintoa, kun pikkunikkarilla on ikioma työkalusalkku! Micki työkalupakin avulla perheen nuoremmatkin jäsenet voivat leikin keinoin oppia käteviksi käsistään. Verstasleikki yhdessä vanhempien kanssa opettaa käsittelemään työkaluja turvallisesti ja oikeilla tavoilla. Tilavasta pakista löytyy työvälineet tavallisimpien puutöiden tekemiseen. Rakennustyön suunnittelua varten mukana on kynä, tuumamitta ja suorakulma. Varsinaiseen nikkarointiin pääsee käsiksi sahalla ja hiekkapaperilla. Kokoamis- ja viimeistelytöitä varten pakista löytyy vasara, ristipääruuvimeisseli, rasiallinen ruuveja sekä nauloja ja pensseli. Tarvitset vain pätkän lautaa ja perheen yhteinen projekti pääsee käyntiin. Kokeile vaikkapa opastaa lapsi tekemään huoneen oveen nimikyltti: sahaa laudasta mieleisen muotoinen pala, nakuta naulat puoliksi sisään haluamasi nimen tai nimikirjaimen muotoon, maalaa lauta ja pingota lankaa naulojen väliin siten, että se yhdistää naulat kirjaimiksi.

Micki työkalupakki on osa laadukkaan ruotsalaisen leluvalmistajan nikkarisarjaa, jonka osat istuvat erityisen hyvin pieniin käsiin. Micki tuotteiden valmistuksessa suositaan luonnonmateriaaleja. Merkin lelut ovat pääsääntöisesti puuta, sillä Micki arvostaa luonnonmateriaaleja ympäristösyistä. Tuotteen ulkomitat ovat: 328x150x130 mm. Huomaathan, että puinen nikkarin pakki työvälineineen sopii, vain yli kolmevuotiaiden leikkeihin, sillä tuote sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Mickin työkalupakki työkaluineen. Pikku nikkari tarvitsee kunnon välineet. Reilunkokoinen, puinen työkalupakki, jonka työkalut ovat vähintään yhtä kestäviä kuin aikuisten! Koko: 33 x 14 x 15 cm Huom. sisältää pieniä osia.

4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun